Ne propustite posljednju priliku za prijave na NetWork 9 konferenciju

Svi oni koji su zainteresovani da učestvuju na NetWork 9 konferenciji imaju priliku da se prijave najkasnije do 20.03.2019., a razlozi za dolazak su brojni.


NetWork 9 posljednji poziv za prijave

Centralna tema ovogodišnjeg NetWorka je vještačka inteligencija, ali će se govoriti i o jednako aktuelnim temama kao što su Internet of Things, digitalna transformacija, moderno radno okruženje, modernizacija poslovnih aplikacija, cloud infrastruktura, upotreba open source softvera, poboljšanje sigurnosti infrastrukture i radnog okruženja, napredna analitika i poslovna inteligencija, DevOps, multi-platformski razvoj itd.

Najvažniji pokretači poslovnih i tehnoloških promjena u BiH će se na NetWork 9 konferenciji okupiti na jednom mjestu. Konferencija pruža izvanredne mogućnosti za networking sa učesnicima, uspostavljanje poslovnih kontakata, susret sa poslodavcima i prilike za nove poslovne izazove.

GLEDAJ STUDOMAT.TV

TVoj vodič kroz studentski život!

Tokom konferencije će biti održan i Business Day gdje će se prezentirati poslovna rješenja sponzora konferencije i podijeliti neke od uspješnih priča vezanih za implementaciju rješenja koja su doprinijela poslovnoj i digitalnoj transformaciji organizacija. Svakako su interesantne i radionice posvećene serverless arhitekturi i poboljšanju sigurnosti IT okruženja.

Konferencija će se održati u Hotelu Grand Neum koji je ove godine otvorio novi  Kongresni centar, mjesto svečanog otvaranja devete NetWork konferencije.

Zabava je neizostavni dio NetWorka. Prve večeri će prisutne rasplesati ABBA Tribute Band sa bezvremenskim hitovima. Ove godine će se za opuštanje i dobar provod pobrinuti i poznata Crvena Jabuka sa Draženom Žerićem – Žerom koji će nastupiti drugu večer konferencije nakon predgrupe i pjevača Berina Buturovića.

Kotizacija za učešće na konferenciji NetWork 9 iznosi 400 KM (+17% PDV), a prijave su otvorene do srijede, 20.3.2019. godine. Kao i prethodnih godina, studentima su omogućene kotizacije u iznosu od svega 50 KM (+ 17% PDV). Sve informacije o NetWork 9 konferenciji koja se održava pod sloganom „Connecting the Dots“ dostupne su na zvaničnoj web stranici konferencije www.networkkonferencija.ba.

Novosti o konferenciji NetWork 9 dostupne su i putem društvenih mreža: Facebook, Instagram, Twitter i LinkedIn.