Ne propustite priliku: Finansiranje projekata za 40 mladih učesnika i učesnica iz BiH

40 učesnika iz Bosne i Hercegovine dobit će stipendije od LEADER projekta i Ivey Business School za njihov preduzetnički program MBA-style u Sarajevu, koji će se održati u maju 2019. godine.


eb6708a757f70587aae0e1dc96b284a0

 

Ivey je jedan od dva najvažnija proizvođača poslovnih predmeta u svijetu zajedno sa Harvardom i proglašen je za najboljeg svjetskog MBA programa od strane Bloomberg Businessweek 2014. i 2015. godine.

Treći Leader Project, desetodnevni edukativni program MBA tipa na kojem sudjeluju vrhunski predavači Ivey Business School iz Kanade, održava se u Bosni i Hercegovini u maju 2019.

Planirani susret je u periodu od 6. do 17. maja 2019. godine a prijaviti se možete popunjavanjem online forme koju ćete pronaći ovdje.

Priliku da u BiH učestvuju u edukaciji imaju učesnici odabrani kroz rigorozan selekcijski proces između brojnih aplikanata; bh. poduzetnika, menadžera, vlasnika srednjih i malih preduzeća, mladih profesionalaca, ali i studenata završnih godina sa impozantnim CV-ima i motivacijom koji imaju ideju za svoj biznis. U okviru deset dana intenzivnih predavanja i radionica, iskusni predavači Ivey Business School iz Kanade pružit će priliku učesnicima da unaprijede vlastite poslovne vještine, savladaju analitičke alate, upoznaju procese odlučivanja, a na samom kraju treninga očekuje se da razviju vlastiti biznis plan i predstave ga potencijalnim investitorima. Simulacije realnih situacija u različitim poslovnim disciplinama kao što su marketing, finansije, ljudski resursi, strateško planiranje, u sesijama jedan na jedan, posebne su prednosti ovog programa.

(STUDOMAT.ba)