Nauči osnove kreiranja web stranica i kodiranja putem HTML-a i CSS-a

Online kurs Evenbrite daje priliku da naučite osnove HTML-a i CSS-a, te istražite svoje interese za kodiranje i počnete raditi na svojim vještinama.


Ovaj online kurs pruža vam priliku da steknete nova iskustva i naučite nešto novo ukoliko imate interesovanja za rad s računarima, ili za kreiranje web stranica.

Na kraju ovog besplatnog online kursa imat ćete osigurano temeljno razumijevanje kako web poslužitelji pružaju sadržaj korisnicima.

Zatim ćete biti u mogućnosti sastaviti HTML kod tako da vaša web stranica ima odličan sadržaj, ali i snažnu pristupačnost pomoću CSS-a.

Sljedeći online kurs počinje 29. aprila, a vi ćete moći pristupiti kursu nakon što se prijavite putem online prijave koju možete naći na sljedećem linku.


Sviđa ti se objava? Podijeli je sa prijateljima!

Ajla Bašić

Studentica sam Pravnog fakulteta Univerziteta u Sarajevu. Svestrana osoba, a pored prava posebice se interesujem za književnost. Pišem, a moji radovi su nagrađivani, te objavljeni u nekoliko zbornika i časopisa. Zaljubljenik sam u svaki vid umjetnosti, a lično smatram da je "umjetnost - sve što nas okružuje".
X