Najboljim studentima iz regiona uručeni “Rolex” satovi

Nagrade je darivala porodična firma “Petite Geneve."


Snimka zaslona 2022 03 06 225138
Foto: Blic.rs

Nagrada “Kruna uspjeha” dodijeljena je najboljim diplomiranim studentima Univerziteta u Beogradu. Ana Cogoljević i Goran Tomić nagrađeni su “Rolex” satovima, a ostalih osam studenata dobilo je posebno priznanje.

Nagrade je darivala porodična firma “Petite Geneve” Petrović, a studentima ih je uručio ambasador Švicarske u Srbiji Ervin Hofer.

Finalisti ovogodišnjeg konkursa su studenti Pravnog, Arhitektonskog, Saobraćajnog, Elektrotehničkog, Ekonomskog, Hemijskoh fakulteta i Fakulteta organizacionih nauka, a odluku o pobjednicima donijela je komisija u kojoj su bili predsjednik upravnog odbora Publicis grupe Srbija, prvi dobitnik nagrade “Kruna uspeha” Borko Kovačević i direktor istraživačke stanice Petnica Vigor Majić.

Oni su prošli tri kruga selekcije koji su podrazumijevali pisanje eseja i razgovor sa komisijom o planovima za budućnost.

Pravo na učešće na konkursu imali su svi studenti koji su diplomirali u roku sa prosječnom ocjenom iznad 9.0 i koji govore najmanje jedan strani jezik.

Komisija je posebno ocjenjivala vannastavne aktivnosti učesnika, kao i njihova interesovanja i postignute rezultate na profesionalnom planu, prenosi Blic.