Mapa želja ispunit će svaku vašu želju! Kako napraviti mapu želja?

Potrebno je samo da postavite na mapi želja slike, koje su oličenje vaših snova i vrlo brzo ćete vidjeti da vaše želje počinju da se ostvaraju. Kako to funkcioniše? Zašto želje počinju da se ispunjavaju kao po magiji?


Stvaranje mape želje usmjerava vaše misli u pravom smjeru, mi ne samo da maštamo – mi maštamo sa namjerom.

Advertisements

Kada pogledamo kartu, naša podsvijest vizuelno upija informacije i odmah aktivira mehanizam za aktivaciju cilja. Kao rezultat toga, naši najvažniji snovi počinju da se ostvaraju jedni za drugima.

Kako mapu želja?

Stvorite atmosferu. Izračite sobu, uključite laganu muziku, ne dozvolite da vas neko ometa, zaronite u „san“ i počnite stvarati viziju sljedeće godine vašeg života: kakva ste osba, kakva želite da budete, šta ćete da radite, gdje ćete da živite, kolike ćete da zarađujute, šta ćete kupiti, kakvi su vaši planovi.. Počnite da zapisujete. Pišite što je moguće jasnije. Pronađite slike u časopisima, koje određuju i definišu vaše želje. Slike nalijepite na vašu mapu želja, zabilježite datume, otprilike kada želite ispunjenje svake želje.

Uzmite list papira, može i veći (npr. blok broj 5). Podijelite papir na devet ravnih dijelova. Svaki dio obojite bojama. Pripremljene slike sa svojim željama lijepite u određene dijelove vaše mape.

Najboje je početi od sredine i nastavite u smjeru kazaljke na satu. Glavna stvar u ovom magičnom procesu je da osjetite radost, ljubav, sreću, zamislite da je vaša želja već ispunjena i koliko ona vas čini sretnim.

Advertisements

mapa-zelja

Savjet: da biste unaprijedili svoje magične želje na mapu lijepite svoje slike. Na primjer, ako želite stan (u dijelu novac, bogatstvo), stavite u prozore ove slike lica članova svoje porodice. Ispod svake slike preporučuje se napisati: na primjer, „kupit ću stan“ i staviti datum kad želite i planirate ispunjenje određene zelje. Samo nemojte biti nerealni.

Kada će se želje ispuniti?

To zavisi od mnogih faktora. Neke želje mogu biti ispunjene u roku od nedjelju dana, neke u periodu od jedne do pet godina. Kada napravite vašu mapu želja zalijepite je na zid najbolje naspram kreveta da je vidite pred spavanje i ujutro čim se probudite. Mnogi ljudi koji su napravili mape želja imaju samo pozitivne promjene u svojim životima, jer se želje zaista ispunjavaju.

(Atma.hr/STUDOMAT.ba)