Majin diplomski rad postao je predmet ismijavanja na društvenim mrežama

Maja Ivanović, studentica jednog privatnog fakulteta u Beogradu, završila je u svim tamošnjim medijima zbog teme svog diplomskog rada koji je položila desetkom.


Maja se pohvalila fotkama s odbrane diplomskog na Instagramu, a kada su fotke dospjele u medije, čitava Srbija počela se ismijavati temom i nazivom njenog diplomskog.

Tema je, naime, “Lojalnost potrošača brandu Guess”, a na koricama diplomskog djevojka je dala urezati i logo omiljenog joj brenda.

Iako dio javnosti u temi ne vidi ništa sporno, ogorčeni dio Srbije smatra da privatni fakulteti narušavaju sistem obrazovanja i da je nevjerovatno da se neko bavio cipelama i torbicama u diplomskom radu.

Maja se pohvalila i da je faks zavšila prosjekom 9,2, prenosi Fokus.ba.

Jedna je od lojalnih potrošača branda Guess jer je njen Instagram pun fotki cipela i odjeće spomenute marke. Veoma je popularna na Instagramu gdje je prati gotovo 60.000 ljudi.

View this post on Instagram

⚜️

A post shared by ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀🎀💎 MAJA IVANOVIC® 💎🎀 (@majalolica) on

(STUDOMAT.ba)


Sviđa ti se objava? Podijeli je sa prijateljima!

STUDOMAT
STUDOMAT je najveća internet zajednica studenata i mladih u regionu osnovana 2012. godine, namijenjena studentima i mladima u potrazi za informacijama o studiju i dodatnoj edukaciji, stipendijama, studentskim poslovima, smještaju i ostalim temama koje su interesantne studentima i mladima.
X