Konačno i u BiH: Mladi mogu raditi, zabavljati se i studirati, a pri tome imati platu, automobil i telefon

Konačno i u BiH mladi mogu raditi, zabavljati se i studirati, a pri tome imati platu, automobil i telefon. Nakon inovativnog oglasa za najcoolposao u BiH, od preko 300 prijavljenih kandidata za posao particoolera, njih 25 je ušlo u finale. Banja Luka, Mostar, Sarajevo, Tuzla i Zenica će dobiti po jednog particoolera.


particooltura

O čemu se radi?

Advertisements

Particooltura je proteklih dana bila u potrazi za idealnim kandidatom za posao particoolera. Opis njihovog posla jeste da rade ono što najbolje znaju – prave različite zabave, na svoja druženja pozovu što veći broj ljudi, budu cool, druže se i pokažu svoje komunikacijske i organizacijske vještine, a sve to će moći nazavati poslom.

Generalni sponozor zajednice Particoolture je Tuborg, koji će uz Jagermaister obezbijediti sve što je potrebno za jedinstveni, neponovljivi parti!

Po pet kandidata iz Tuzle, Zenice, Mostara, Banjaluke i Sarajeva su uspješno savladali sve zadatke koje je Particooltura stavila pred njih i sada su u najužem izboru za posao iz snova. Ko i kada će početi raditi, odnosno praviti party za raju i za to dobiti platu, telefon i automobil? Svih 25 kandidata, koliko ih je ušlo u uži izbor, pred sobom sada imaju jedan super cool zadatak koji će igrati odlučujuću ulogu.

Advertisements

Prilika da dobiju ovakav posao ne ukazuje se svaki dan, da rade ono što vole, radno vrijeme prilagode sebi, putuju, okupljaju prijatelje, organizuju najbolji party ikada, provode sate na društvenim mrežama…

Kako bi saznali ko je od potencijalnih kandidata prirodni talenat za parti „od jutra do sutra“ , svi odabarni kandidati moraju najkasnije do 03.10. u svom gradu ili svojoj bližoj okolini organizovati neku društveno-korisnu aktivnost!
Biti uzor i primjer svojoj okolini je najbolji način da se pokažu sve ljudske kvalitete. Kandidati su se uveliko bacili na posao, a iz svakog grada će samo jedan uspjeti ostvariti svoje snove i zaposliti se!

U iščekivanju pobjednika upoznajte sve kandidate i njihove ideje! Držimo im fige!

(STUDOMAT.ba)