Inspirativni načini kako da poslijepodne iskoristite za učenje

Na svojoj mjesečnoj TO-DO listi uvijek biste trebali pronaći mjesto za jednu sjajnu stvar koju oduvijek želite usavršiti ili naučiti. Od informisanja kako nešto funkcioniše, preko učenja novog jezika do toga da napokon svladate čar sviranja nekog instrumenta.


57e0dd424252a414ea898579ce203e7c1d22dfe054567040752a73d5 640 1
Free-Photos (CC0), Pixabay

Mi smo se bacili na istraživanje i izdvojili šest prijedloga. Naravno, ne morate stati samo na jednoj stvari, dajte sami sebi izazov i vikend koji traje učinite intelektualno najzabavnijim vikendom. I slobodno to prepričajte svojim kolegama na poslu i prijateljicama. Oni će poželjeti apsolutno isto, prenosi zenski.ba.

– Usavršite slikanje

Birali tradicionalno slikanje olovkom, iscrtavajući pejzaže i uređujući kaligrafiju ili ono malo modernije, digitalno crtanje. Online možete pronaći odlične lekcije koje volontiraju u zadatku da ispune vaše slobodno poslijepodne. Preporučujemo Skillshare.

–  Postanite sam svoj frizer

Kroz nekoliko YouTube klipova ili Pinterest fotografija napokon naučite kako u par koraka stilizirati kosu za posao, izlazak ili razna druženja kroz cijeli tjedan. Oh, Internet je magično mjesto, zar ne?

– Počnite učiti novi jezik

To ne znači da ga morate odmah u potpunosti poznavati, naravno. No mislimo da ‘Zdravo’ na švedskom ili ‘Čašu šampanjca, molim.’ na francuskom nikome ne može nauditi.

– Naučite napraviti odličan domaći voćni sladoled

Takav da sva djeca koja vas posjete zavole voćne sladolede, svi odrasli se svađaju za posljednji štapić, a vi zadovoljno i sa osmijehom jedete svoj naslonjeni na pult kuhinje.

– Istražite kako najbolje koristiti Google Search

Nadohvat ruke, sa svim odgovorima na pitanja, a i dalje ne koristimo sav potencijal koji nam pruža. To možemo promijeniti.

– Svirajte

Nekoliko akorda na gitari i koji glissando na klaviru, s ritmom (a da to nije Despacito u pozadini) provedite ovaj vikend.

(STUDOMAT.ba)