CPE: Dani otvorenih vrata u Sarajevu i Tuzli

Centar za poslovnu edukaciju organizuje Dane otvorenih vrata u Sarajevu i Tuzli, u petak i subotu (01. i 02. novembar). Domaćini Dana otvorenih vrata su predavači i polaznici, koji će posjetiocima iz prve ruke prenijeti svoja iskustva i impresije o pohađanju nastave u Centru za poslovnu edukaciju.


CPE logo cover

Centar za poslovnu edukaciju organizuje Dane otvorenih vrata u Sarajevu i Tuzli, u petak i subotu (01. i 02. novembar).

Svi posjetioci će imati priliku pogledati kratke prezentacije predavača o kursevima engleskog i njemačkog jezika, poslovne informatike, grafičkog i web dizajna, te AutoCAD-a, kao i razgledati moderno opremljene prostore za učenje, upoznati se s načinom izvođenja nastave i dostupnom literaturom.

Domaćini Dana otvorenih vrata su predavači i polaznici, koji će posjetiocima iz prve ruke prenijeti svoja iskustva i impresije o pohađanju nastave u Centru za poslovnu edukaciju.

Besplatno testiranje

Svim posjetiocima je omogućeno besplatno testiranje iz engleskog i njemačkog jezika (petak u 17.30h i 19.30h, subota u 12.30h i 14.30h), kako bi utvrdili nivo poznavanja u skladu s Evropskim referentnim okvirom za poznavanje jezika CEFR (A1,A2,B1,B2,C1,C2). Osoblje CPE će one koji se odluče testirati savjetovati u odabiru najpogodnijeg kursa koji pruža mogućnosti nove poslovne karijere ili napredovanja na postojećem poslu, s obzirom da je svaki uspješno završeni kurs u Centru za poslovnu edukaciju moguće upisati u radnu knjižicu.

Popust od 10%

Posjetiocima je omogućen upis kurseva uz popust od 10 % za sve prijave u vrijeme trajanja Dana otvorenih vrata.

Poklon kurs

Po jedan sretni posjetilac Dana otvorenih vrata u Tuzli i Sarajevu na poklon će dobiti besplatan kurs po svom izboru. Imena dobitnika će biti izvučena iz ukupnog broj posjetilaca koji će upisati svoje prisustvo.

Program Dana otvorenih vrata – petak, 01.11. (17:00-21:00h) i subota 02.11. (12:00-14:00h):

 • Informacije o kursevima i certifikatima
 • Informacije o testiranju za domaće i međunarodne certifikate (TOEFL, OSD, Xpert)
 • Informacije o upisu ceritifikata u radnu knjižicu
 • Besplatno testiranje iz oblasti engleskog jezika
 • Besplatno testiranje iz oblasti njemačkog jezika

Prostorije Centra za poslovnu edukaciju se nalaze na sljedećim adresama: Sarajevo, Muhameda Kantardžića 3 (zgrada Svjetlosti) i Tuzla, Trg Slobode 16 (BIT centar).

Detaljnije informacije su dostupne na www.cpe.ba ili 033-260-505 i 035-245-222.

O centru za poslovnu edukaciju

Centar za poslovnu edukaciju je akreditovana ustanova za prijenos znanja neophodnih u svakodnevnom poslovanju, od informatičkog osposobljavanja, stranih jezika, web i grafičkog dizajna, AutoCAD, do poslovnih vještina. Od osnivanja 2007. godine Centar je posto vodeća ustanova za prenos znanja u BiH, s poslovnicama u Sarajevu i Tuzli, te više od 2.500 polaznika. Stručni tim sačinjava 20 vrhunskih predavača potpuno posvećenih polaznicima. Nastavne planove i programe Centra za poslovnu edukaciju akreditovalo je Ministarstvo obrazovanja, nauke, kulture i sporta TK, te se zvanja mogu upisivati u radnu knjižicu. CPE je ujedno i ovlašteni TOEFL i Xpert test centar.

Svi programi CPE su praćeni odgovarajućom originalnom literaturom i materijalima za učenje koje besplatno dobivaju i zadržavaju svi polaznici. Literatura je prilagođena svakom programu posebno i sadrži sve što je neophodno da napredovanje i usvajanje znanja bude što efikasnije, ali i da poslije završetka obuke omogući podsjećanje i unapređenje stečenog znanja. Besplatnim predtestiranjem polaznicima se određuje trenutno znanje, te se potom upućuju na odgovarajući stepen.

CPE nudi:

 • Akreditovane programe obrazovanja s upisom u radnu knjižicu
 • Stručni tim od 20 vrhunskih predavača posvećenih polaznicima
 • Plaćanje na više mjesečnih rata (bez banke) za sve polaznike
 • Originalna literatura za sve kurseve
 • Besplatno pred-testiranje za određivanje trenutnog znanja
 • Garancija 100 % zadovoljstvo (besplatan ponovni kurs)
 • 6 učionica s laptop računarima
 • Potpuno digitalna nastava s Mimio Xi interaktivnim tablama
 • Klimatizacija, ventilacija i ergonomski oblikovane fotelje
 • Pristup za osobe s invaliditetom
 • Kafeterija za pauze i odmor

Tuzla
Centar za poslovnu edukaciju
Trg slobode 16 (BIT Centar)
75000, Tuzla
Tel: +387 35 245 222
E-mail: tuzla@cpe.ba

Sarajevo
Centar za poslovnu edukaciju
Muhameda Kantardžića 3 (zgrada Svjetlost)
71000, Sarajevo
Tel: +387 33 260 505
E-mail: sarajevo@cpe.ba

(STUDOMAT.ba)