Blog It! – Pokrenimo blogging zajednicu u BiH!

Blogerska zajednico Bosne i Hercegovine, ali i kompanije, vrijeme je da zasjate!


blog it

Pitamo se: Blogovi – da li nas povezuju ili udaljavaju? Plaćene objave ili generičke brojke? Blogeri istih strasti: pomoć ili konkurencija? Sloboda pisanja ili prilagođavanje zaradi? Ko bloga „bez dlake na jeziku“? Ko za društvenu dobrobit? Ali i oboje? Da li blogovi pomažu ili odmažu?

Kompanije i bh. zajednico blogerki i blogera, vrijeme je da se ujedinimo! Kreirajmo zajednicu koja razumije da nije dovoljno stisnuti samo „post“ i očekivati čuda. Koja postiže mnogo više od vidljivosti i koja inovativno transformiše naš mentalitet svojim intelektualnim doprinosom.

GLEDAJ STUDOMAT.TV

TVoj vodič kroz studentski život!

Sjesti za računar, pisati tekstove na besplatnoj platformi ili postaviti slike ili story i obezbijediti novac za život, čini se kao najjednostavnija formula za zarađivanje, u vrijeme opšte besposlice? To rade ljudi u cijelom svijetu, zašto ne bismo i mi, u Bosni i Hercegovini? Blogeri nude svoje znanje na određenu temu, vještine pisanja i svoj virtuelni prostor, a kompanije dobijaju pomociju svojih proizvoda i usluga iz ugla „običnog čovjeka“.

Ono što nije jednostavno za jednog blogera, jeste biti primjećen u blogosferi, zahvaljujući znanju i entuzijazmu i održati kvalitet i kontinuitet. Upravo to su stavke koje izdvajaju dobrog blogera, koji profitira od svog „piskaranja po internetu“ i blogera u pokušaju.

Ovaj put organizujemo uvodni događaj o potencijalima koje online platforme nude i na kojem ćemo postavljati i teška pitanja. Ugostit ćemo neke od najkreativnijih bh. bloggera, ali i kompanija koje već imaju iskustva sa plasiranjem njihovih proizvoda kroz online saržaje.

U narednom periodu očekujte i tematska druženja na ovu temu sa puno različih gostiju koji će biti spremni prenijeti svoja pozitivna i negativna iskustva.

Prijavite se za učešće na: www.blogitnetworks.eventbrite.com

(Velid Duranović / STUDOMAT..ba)