Besplatna edukacija engleskog jezika

Udruženje građana Centar za lični i profesionalni razvoj u saradnji sa El-Roi Europskim centrom za obrazovanje iz Londona, implementira projekat pružanja besplatne edukacije engleskog jezika za sve građane.


Foto: Ilustracija
Foto: Ilustracija

Udruženje građana Centar za lični i profesionalni razvoj u saradnji sa El-Roi Europskim centrom za obrazovanje iz Londona, implementira projekat pružanja besplatne edukacije engleskog jezika za sve građane, a sa posebnim akcentom na socijalno ugrožene kategorije društva koje nisu u mogućnosti samostalno finansirati postojeće kurseve engleskog jezika.

Po završetku edukacije, svi polaznici dobijaju Međunarodno priznat certifikat izdat od strane Evropskog centra za obrazovanje.

Isti certifikat će moći koristiti prilikom apliciranja za zasnivanje radnog odnosa ili daljeg školovanja kako u Bosni i Hercegovini tako i u svim zemljama svijeta.

Lica koja ne podpadaju pod kategoriju „socijalno ugroženih lica“ obavezni su samostalno finansirati udžbenik po kojem se izvodi nastava u visini od 26,00 KM za jedan nivo kursa, dok će edukaciju i Međunarodno priznati certifikat dobiti besplatno.

Pomenuti projekat se istovremneo implementira u 35 zemalja svijeta i sva prikupljena sredstva od udžbenika odlaze u fondove za socijalno ugroženu djecu širom svijeta.

Prijaviti se mogu djeca i odrasli.

Kurs se sastoji od ukupno 8 nivoa a kandidati nastavu pohađaju na onom nivou koji se prethodno utvrdi predtestiranjem.

Prijave su uvijek u toku i mogu se slati putem ovog linka.

(mladi.info)