Foto: Dnevni list
Foto: Dnevni list
14.01.2016.

Na Univerzitetu “Džemal Bijedić” u Mostaru takmičenje studenata u biznis planiranju

Na Ekonomskom fakultetu Univerziteta “Džemal Bijedić” u Mostaru danas će biti održano takmičenje studenata u biznis planiranju, saopšteno je s ovog fakulteta.

Naime, u protekla tri mjeseca studenti su u saradnji s nastavnim osobljem na predmetu Osnovi poslovnog menadžmenta, koncipirali projekte i istraživačke studije, koje će tom prilikom prezentirati.

Studenti će planove i istraživačke projekte braniti pred eminentnim stručnjacima iz oblasti preduzetništva i menadžmenta, poslovnim partnerima i prijateljima Fakulteta, zvaničnicima iz političkog, kulturnog i javnog života, te predstavnicima medija.

Takmičenje počinje u 10, a završava u 13 sati, navodi se u saopštenju.

(FENA/Novo vrijeme)

Instalirajte našu Android aplikaciju i brzo i jednostavno pratite nove konkurse za stipendije i poslove. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter i Instagram. Sve informacijte čitajte i na našem Viber chatu.

Imate pitanje u vezi studija? Prijavite se i diskutujte sa više od 22.700 registrovanih članova. Člansto na portalu donosi vam i mogućnost besplatnog korištenja naše Skriptarnice.