Upoznajte profesora Tonija: Predaje na fakultetu, a ove godine je “Gospodin Savršeni”

Profesor sa fakulteta u Hrvatskoj učestvuje u popularnom show programu.


gospodin savrseni
Foto: 24sata.hr

Novi “Gospodin savršeni” diplomirao je na Prirodoslovnom matematičkom fakultetu u Splitu. U 2018. godini dvojni doktorski studij završio je na istom fakultetu u Zagrebu i École Polytechnique u Parizu.

On je doktor fizike. Iako je njegov identitet do sada držan u tajnosti, Slobodna Dalmacija doznaje kako se radi o Splićaninu, a ime mu je Toni Šćulac (31).

GLEDAJ STUDOMAT.TV

TVoj vodič kroz studentski život!

Toni je samostalni predavač na Prirodoslovnom matematičkom fakultetu u Splitu, a tamo predaje od 2019. godine. Drži čak dva predmeta, Specijalnu teoriju relativnosti i Analizu podataka u fizici visokih energija. Uz to, dvije godine radio je i na splitskom Fakultetu elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje, gdje je predavao fiziku.

Osim zavidnih akademskih uspjeha, Toni se može pohvaliti i članstvom u Europskom centru za nuklearna istraživanja (CERN), zbog čega je u 2019. godini dobio i priznanje Sveučilišta. U raznolikom životopisu stoji i njegova stipendija koju je dobio od strane Francuske vlade.

Voditeljica showa “Gospodin Savršeni” Antonija Blaće upoznala je trećeg “Gospodina Savršenog” i svih 20 djevojaka pa zaključila kako će ovo biti najbolja sezona popularnog showa dosad.

– Jako sam zadovoljna s novim Gospodinom Savršenim, ove godine imamo znanstvenika i intelektualca, istovremeno sportskog duha, lijepo odgojenog čovjeka kojeg bi svaka majka, kako se kaže, poželjela za zeta, rekla je voditeljica za RTL pa istaknula kako se novi kandidat nekome može manje svidjeti, a drugome više no, da niko ne može reći da ove godine nemaju zadivljujućeg kandidata.