UNTZ: “Katalaksija – seminar o slobodnoj ekonomiji”

Pozivaju se svi zainteresovani studenti da se prijave za učešće na seminaru "Katalaksija - seminar o slobodnoj ekonomiji", koji će se održati u srijedu 15.05.2013. godine u 12 sati u amfiteatru Pravnog fakulteta Univerziteta u Tuzli.


"Katalaksija - seminar o slobodnoj ekonomiji"
"Katalaksija - seminar o slobodnoj ekonomiji"

Pozivaju se svi zainteresovani studenti da se prijave za učešće na seminaru “Katalaksija – seminar o slobodnoj ekonomiji”, koji će se održati u srijedu 15.05.2013. godine u 12 sati u amfiteatru Pravnog fakulteta Univerziteta u Tuzli.

"Katalaksija - seminar o slobodnoj ekonomiji"
“Katalaksija – seminar o slobodnoj ekonomiji”

Predavači seminara su Admir Čavalić – predsjednik Udruženja građana “Multi” i autor dokumentarnog filma “Ekonomija” i Edo Omerčević – direktor Centra za poslovnu afirmaciju.

Pored predavača, organizatori seminara su Asocijacija studenata Pravnog fakulteta UNTZ i Organizacija Alternativna revolucija.

Na interaktivnom seminaru koji će trajati oko 3 sata će se obraditi četiri modula:

  1. Uvod u ekonomiju
  2. Bankarski sistem
  3. MMF
  4. Mitovi i zablude o ekonomiji

Nakon seminara svim prisutnim će biti dodijeljeni certifikati o apsolviranju seminara, a bit će obezbjeđena i osvježenja za studente. Za aktivnije studente predviđeni su i pokloni. Seminar je besplatan.

Prijave možete slati na email adresu adoxpert@gmail.com. Prijava nije obavezna ali je poželjna radi određenja tačnog broja certifikata.

Facebook event: Katalaksija – seminar o slobodnoj ekonomiji

(STUDOMAT.ba)