UniCredit Excellence Hub – prilika za stipendiju i zaposlenje

UniCredit Bank poziva studente završnih godina IT usmjerenja da se prijave i sudjeluju u UniCredit Excellence Hub-u u sklopu kojeg će imati priliku proći trodnevnu edukaciju na temu cjelokupnog razvoja softvera kroz SCRUM metodologiju, te učestvovati na mini hackathonu.


UniCredit Excellence Hub2

Prijave za učešće su otvorene do 12.10.2018. godine, a mogu se izvršiti slanjem životopisa i kratkog video materijala u kojem kandidati trebaju istaći svoja interesovanja u svijetu IT-a, te prethodna iskustva, na mail prijavazaposao@unicreditgroup.ba sa naznakom „UniCredit Excellence Hub“. Najuspješniji sudionici edukacije i hackathona imat će priliku dobiti stipendiju ili mogućnost zaposlenja u UniCredit Bank.

UniCredit Excellence Hub

GLEDAJ STUDOMAT.TV

TVoj vodič kroz studentski život!

Tokom edukacije na temu cjeloviti pristup razvoja softvera i SCRUM metoda razvoja softvera,  predavanja će održati predstavnici kompanije CROZ iz Zagreba, jednog od regionalnih lidera u području IT edukacija. Sve edukacije, kao i završni hackathon bit će održani u Mostaru, te će kandidati koji dolaze izvan Mostara imati osiguran smještaj za sve vrijeme trajanja programa.

UniCredit Bank ovim programom nastavlja svoje aktivnosti na omogućavanju mladim, uspješnim i poduzetnim studentima mogućnosti daljnjeg unaprjeđenja znanja i prilike za stipendiranja i prva radna iskustva.

(STUDOMAT.ba)