UniCredit Excellence Hub 2019. – prilika za stipendiju i početak karijere

Nakon prošlogodišnjeg uspješno održanog UniCredit Excellence Huba, UniCredit Bank i ove godine poziva studente završnih godina fakulteta informacijskih tehnologija, PMF-a ili Ekonomskog fakulteta IT usmjerenja da se prijave i učestvuju u četverodnevnoj edukaciji, nakon koje će najuspješniji učesnici imati priliku dobiti stipendiju.


Prijave za učešće su otvorene do 18.04.2019. godine, a mogu se izvršiti slanjem životopisa i kratkog video materijala u kojem kandidati trebaju predstaviti sebe, prethodna iskustva i svoj rad, te istaći svoja interesovanja, na mail razvoj.ljudskog.resursa@unicreditgroup.ba sa naznakom „UniCredit Excellence Hub“. Edukacija će biti realizirana od 14.05.2019. do 17.05.2019. u Mostaru

UniCredit Bank i ovom edukacijom nastavlja svoje aktivnosti na omogućavanju mladim, uspješnim i poduzetnim studentima mogućnosti daljnjeg unaprjeđenja znanja i prilike za stipendiranja i prva radna iskustva.

(STUDOMAT.ba)


Sviđa ti se objava? Podijeli je sa prijateljima!

STUDOMAT

STUDOMAT je najveća internet zajednica studenata i mladih u regionu osnovana 2012. godine, namijenjena studentima i mladima u potrazi za informacijama o studiju i dodatnoj edukaciji, stipendijama, studentskim poslovima, smještaju i ostalim temama koje su interesantne studentima i mladima.
X