U ponedjeljak počinje besplatno korištenje zatvorenog bazena za više od 600 studenata

Besplatno korištenje zatvorenog bazena u Trebinju, za više od 600 djece i mladih, počinje u ponedjeljak.


Snimka zaslona 2022 05 25 203437 2
Foto: Trebinjelive.info

Besplatno korištenje zatvorenog bazena u Trebinju, za više od 600 djece i mladih, počinje u ponedjeljak, 30. maja, saopšteno je iz Javne ustanove „Bazeni“ Trebinje.

Nakon provedenog testiranja, odlučeno je da kandidati koji su svrstani u grupu plivača, pravo na jednočasovno besplatno korištenje bazena imaju svakog radnog dana i subotom, od 9 do 12 časova, dok će od ponedjeljka do petka, od 17 do 18 časova, bazen moći da koriste neplivači, koji su razvrstani u pet grupa, prenosi trebinjelive.info.

Kandidati – plivači potrebno je da donesu lični dokument i fotografiju portreta dimenzija 2,5 x 3,5 cm.

Iz Javne ustanove „Bazeni“ podsjećaju da kupanje u neprimjerenom kupaćem kostimu nije dozvoljeno, a bermude su strogo zabranjene.

Podsjetimo, Javni poziv za besplatno korištenje zatvorenog bazena za 2022. godinu, izuzev za juli i avgust, raspisan je u drugoj polovini marta.

Pravo na besplatno korištenje ovog objekta imaju državljani RS – BiH sa prebivalištem na području grada Trebinje od najmanje dvije godine neprekidno u odnosu na godinu utvrđivanja prava i to – djeca od 6 do 18 godina bez jednog ili oba roditelja, djeca RVI od prve do sedme kategorije, djeca iz porodica sa troje ili više djece, djeca od 6 i mladi do 26 godina sa poteškoćama u razvoju, kao i studenti koji studiraju na visokoškolskim ustanovama u Trebinju, do 26 godina, bez obzira na prebivalište.