Želiš da saznaš koje vještine i kvalitete traže lideri iz najvećih kompanija na našem tržištu?

YouthSpeak Forum je događaj koji organizuje AIESEC, najveća omladinska, nevladina i apolitična organizacija u svijetu, koja svoje sjedište ima i u Bosni i Hercegovini. Ovaj događaj ima za cilj da poveže mlade ljude sa liderima iz javnog sektora i omogući im razmjenu mišljenja i ideja.


ysf prijave vizual 1920x1080 1

Ovogodišnji YouthSpeak Forum će biti održan 06.06. u periodu od 11:00 do 16:00 u prostorijama Ekonomskog fakulteta u Sarajevu.

YouthSpeak Forum konferencija će biti kombinacija različitih aktivnosti poput interaktivnih radionica, edukativnih sesija, sajma kao i panel diskusije. Cjelodnevni događaj omogućava mladima da upoznaju partnerske kompanije i organizacije i upoznaju se sa brojnim prilikama u BiH koje su razvojnog karaktera.

– Želimo da predstavimo lidere koji su postigli uspjeh u ranim godinama svog života, jer vjerujemo da svaka mlada osoba ima potencijal da razvije liderstvo u sebi i napravi pozitivnu promjenu u društvu, kažu organizatori.

Stoga, ne oklijevaj i kreni od sebe uz ovu odličnu priliku! Sve detaljnije informacije možete pronaći na našim Instagram i Facebook profilima – @youthspeak.bih, a prijaviti se možete ovdje.