“Tete” iz studentskog doma ostavile poruku svojim studentima: “Želimo vam ugodne trenutke…”

Nedavno je jedna studentica u Facebook grupi stanara doma Kampus u Rijeci objavila fotografiju cvijeća, slatkiša i poruke koja je je oraspoložila i ugodno iznenadila.


studenti poruka
Foto: Mojfaks

S proljećem, svi se kolektivno “budimo iz hibernacije”: dan traje duže, toplije je, izlazimo na terase kafića, više se krećemo, život izgleda bolje nego kada je hladno… Uz toplo vrijeme, ako se još uputi i lijepa riječ ili želja, dobar dan je zagarantovan.

Nedavno je jedna studentica u Facebook grupi stanara doma Kampus u Rijeci objavila fotografiju cvijeća, slatkiša i poruke koja je je oraspoložila i ugodno iznenadila. Naime, tete čistačice ovu su lijepu gestu namijenile studentima i gostima ovog doma.

Stiglo je proljeće, nema više depresije. Sunčani dani, druženje i smijeh vraća se u naše paviljone, pišu tete čistačice na poruci.

Vaše tete čistačice (spremačice) žele vam ugodne trenutke uz kaficu, cigaretu ili čaj za početak proljeća. Pozdrav proljeću!!! Želimo vam uspješan završetak ove akademske godine, pišu tete.

Naše tete zaslužuju svaku pohvalu, kaže nam studentica Učiteljskog fakulteta K.H..

Pa stvarno su tete spremačice najbolje moguće. Kad god ih sretnem, uvijek nasmijane, nikad namrštene, jako vrijedne, a nikad nije lako sa studentima, navela je studentica za MojFaks.

Ali zaista se vidi da su divne osobe. Nažalost, ja sam druga godina, a prve godine faksa su na snazi bile jake restrikcije vezano uz pandemiju pa nismo mogli koristiti zajedničke prostorije, stoga nisu niti imale priliku učiniti ovakvu prekrasnu stvar, komentira nam.

Dodaje da su se, bez obzira na restrikcije, tete uvijek trudile biti ljubazne i vesele za svoje studente. Poruka sa svježim cvijećem i slatkišima ostavljena je u zajedničkoj prostoriji doma.

Očito su htjele većem broju ljudi poslati poruku, kaže studentica i pojašnjava kako je porukica s cvijećem ostavljena u “biciklarniku” koji služi i za druženja studenata kada je vani ružno vrijeme.

Sretan početak proljeća i svim ostalim studentima!