Test ličnosti: Prvo što primijetiti na fotografiji otkriva šta ne podnosite kod partnera

Ova optička iluzija otkriva šta ne možete da podnesete kod partnera, šta vas odbija i čemu težite kada je emotivni odnos u pitanju.


opticka iluzija foto
Foto: Radio Sarajevo

Htjeli to da priznamo ili ne, optičke iluzije mnogo toga govore o ličnosti. Nije važno na koji način ih tumačite, bitno je šta prvo primijetite na slici.

Ono što ste na ovoj fotografiji uočili otkriva koje mane kod partnera vas najviše ljute, odnosno, ono što smatrate najneprivlačnijim, piše Radio Sarajevo.

opticka iluzija foto
Foto: Radio Sarajevo

Evo kako da tumačite svoje zapažanje:

Lice čovjeka u profilu

U slučaju da ste prvo vidjeli lice muškarca iz profila, najiritantnija osobina kod osobe suprotnog pola vam je tvrdoglavost. Divite se osobi koju volite zbog njenog stava i samopouzdanja, ali mrzite kada počne da se ponaša isključivo po svom. Odlučujete se za liderski tip ličnosti kada je u pitanju izbor partnera, međutim, odbija vas kada ne prihvata nešto što je pogrešno uradio ili neprihvatanje da nije u pravu.

Crvena zavjesa

Ako ste prvo vidjeli crvenu zavjesu, ne volite dramatičan ton vašeg partnera, čak vam je i odvratan. Ne želite to da mu kažete otvoreno, ali kada vam se na taj način obraća, vi se udaljavate. Ukratko, ne volite pompu i dramu u vezi, naročito kada smatrate da je potpuno bespotrebna. Mir je nešto što tražite u svom partneru.

Ljuti čovjek

Ako ste prvo uočili ljutog čovjeka, ne podnosite kada je partner kratkih živaca. Važno vam je da osjetite strast, bilo da je riječ o porodici, prijateljima, partneru, ali kada se ona ispolji kroz bijes, na vas to utiče negativno. Pretjerana impulsivnost vas odbija i ne želite da imate partnera koji će za svaku sitnicu napraviti haos velikih razmjera, pa čak i ako ste na javnom mjestu.

Čovjek na koljenima

Ako je prva stvar koju ste primijetili u ovoj optičkoj iluziji bio čovjek na kolenima, onda mrzite kad ste nekome navika. Kada se zaljubite, zaljubite se u osobu koja vam poklanja vrijeme i čini da se osjećate posebno. Ipak, kada se to pretvori u osjećanje da ste nekome samo navika, gubite interesovanje. Čini se da tada više uživate sami sa sobom nego sa partnerom.