Test ličnosti: Koja vas mrlja podsjeća na lice

Uz malo višebojnije Rorschachove mrlje otkrijte kakav ste tip osobe.


Psiholozi, savjetnici i istraživači se slažu da je ovaj brz i jednostavan test osobnosti nevjerojatno pronicljiv i koristan.

Advertisements

Sve što trebate učiniti je odabrati mrlju koja vas podsjeća na lice, nemojte previše razmišljati, samo slijedite intuiciju. A test će objasniti vaše ukorijenjene osobine.

Otkrit će vam stvari koje možda niste shvatili o sebi, ali kad jednom razmislite o njima primijetit ćete da posjedujete ove osobine.

Koja vas slika doziva?

Prva mrlja

Vi ste realni, uravnoteženi i uživate u društvu drugih ljudi. Preferirate poznate ideale i radije biste nastavili jednostavnu i običnu ljubavnu priču umjesto da se upuštate u novu ljubavnu dramu. Sve promatrate s realističkog gledišta, tako da vas ljudi smatraju vrlo prizemljenom osobom. Drugi vas doživljavaju kao srdačnu, prijateljski nastrojenu osobu. Ne volite blještavilo, tako da se odijevate na uredan, praktičan i elegantan način, piše Atma.

Druga mrlja

Vi ste pragmatičan i samodovoljan profesionalac. Najviše vjerujete u sebe, u naporan rad, a ne u sreću. Vi rješavate svaki zadatak na realan, ali jednostavan način. Vrlo ste odlučni, a drugi vas doživljavaju kao vrlo sigurnu osobu. Niste zadovoljni sve dok konačno ne realizirate svoju viziju.

Advertisements

Treća mrlja

Vi ste pametni, nježni i volite harmoniju, bezbrižni ste, ali pažljivi. Brzo sklapate prijateljstva. Uživate u vašoj slobodi, a istovremeno zadržavate i svoju privatnost. Ponekad ozbiljno razmišljate o smislu života, ali uglavnom samo uživate u životu.) Skrivate se u svom sretnom mjestu i u njemu se opuštate, ali to ne znači da ste usamljeni.

Četvrta mrlja

Vi ste optimistični, veseli i zaigrani. Volite živjeti slobodno i spontano. Pokušavate uživati u životu koliko god možete – „Samo jednom se živi“ je vaš životni moto. Vrlo ste znatiželjni i otvoreni ste za nova iskustva. Nikad vam nije dosadno.

Peta mrlja

Vi ste romantični, sentimentalni i volite sanjariti. Vrlo ste u kontaktu sa svojim osjećajima i emocijama. Racionalnost i hladnoća vas ne privlače. Postupate prema svojim osjećajima. Uvelike cijenite usredotočenost u postizanju svojih snova i ciljeva.

Šesta mrlja

Vi ste analitični, pouzdani i samozadovoljni. Vaša osjetljivost ukazuje na to da slijedite nešto vrijedno. Djelujete prema svojim jedinstvenim vrijednostima i stavovima. Ne zanimaju vas trendovi, imate svoje jedinstvene i elegantne manire. Vi formirate mišljenje o drugima procjenjujući njihovo obrazovanje.