STUDOMAT poklanja tri kotizacije za učešće na drugoj Career, Entrepreneurship and Opportunities (CEO) konferenciji koja će se održati od 07. do 08. decembra tekuće godine, u prostorijama Ekonomskog fakulteta u Sarajevu. Projekat će realizovati Centar za preduzetništvo i upravljanje znanjem, Centar za razvoj karijere studenata i Centar za menadžment i informacione tehnologije (MIT).

CEO Winter konferencija će okupiti više od 250 studenata i mladih, te predavača i predstavnika nekih od najuspješnijih kompanija u Bosni i Hercegovini. Više informacija o konferenciji možete pronaći ovdje.

Ukoliko želite osvojiti jednu od tri kotizacije za učešće na konfereciji, potrebno je da u Facebook komentarima ispod upišete: “STUDOMAT.ba me vodi na CEO konferenciju“.

Komentare možete ostaviti do nedjelje, 01.12.2013. godine do 23:59 sati. Imena dobitnika će biti objavljena u ponedjeljak.

(STUDOMAT.ba)


Sviđa ti se objava? Podijeli je sa prijateljima!

STUDOMAT
STUDOMAT je najveća internet zajednica studenata i mladih u regionu osnovana 2012. godine, namijenjena studentima i mladima u potrazi za informacijama o studiju i dodatnoj edukaciji, stipendijama, studentskim poslovima, smještaju i ostalim temama koje su interesantne studentima i mladima.