STUDOMAT.ba vas vodi na CEO konferenciju

STUDOMAT poklanja tri kotizacije za učešće na drugoj Career, Entrepreneurship and Opportunities (CEO) konferenciji koja će se održati od 07. do 08. decembra tekuće godine.


STUDOMAT poklanja tri kotizacije za učešće na drugoj Career, Entrepreneurship and Opportunities (CEO) konferenciji koja će se održati od 07. do 08. decembra tekuće godine, u prostorijama Ekonomskog fakulteta u Sarajevu. Projekat će realizovati Centar za preduzetništvo i upravljanje znanjem, Centar za razvoj karijere studenata i Centar za menadžment i informacione tehnologije (MIT).

Advertisements

CEO Winter konferencija će okupiti više od 250 studenata i mladih, te predavača i predstavnika nekih od najuspješnijih kompanija u Bosni i Hercegovini. Više informacija o konferenciji možete pronaći ovdje.

Ukoliko želite osvojiti jednu od tri kotizacije za učešće na konfereciji, potrebno je da u Facebook komentarima ispod upišete: “STUDOMAT.ba me vodi na CEO konferenciju“.

Komentare možete ostaviti do nedjelje, 01.12.2013. godine do 23:59 sati. Imena dobitnika će biti objavljena u ponedjeljak.

(STUDOMAT.ba)

Advertisements


Sviđa ti se objava? Podijeli je sa prijateljima!