Studentski smještaj u Sarajevu: Ponuda za studente

Emiran je savremeni gradski hotel koji funkcionira kao studentski dom i komercijalni hotel sa četiri zvjezdice. Emiran je smješten u sarajevskoj općini Novi Grad, u blizini aerodroma, najvažnijih prometnica i Univerziteta.


Ovaj hotel je opremljen vrhunskom tehnologijom i kao takav je savršen za studente iz svih dijelova svijeta koji nastoje proširiti svoja akademska iskustva provodeći jedan dio akademskog života u Sarajevu.

Advertisements

Hotel se prostire na šest spratova, sa 90 elegantno opremljenih dvokrevetnih i 36 jednokrevetnih soba. Emiran također posjeduje i četiri luksuzna apartmana.

Cijena je prilagođena budžetima studenata i plaćanje se izvršava na mjesečnoj bazi, te uključuje smještaj i mjesečne troškove ( grijanje/klima i ostale režije, kablovska TV i WiFi), redovno održavanje prostorija (mijenjanje posteljine jednom ili više puta sedmično), kao i žetone za upotrebu samouslužnog vešeraja.

Emiran studentima nudi privatnost, bilo da je u pitanju učenje, pripremanje ispita ili pak čitanje za odmor. Mini čitaonica je locirana u tihom kutku hotela omogućavajući studentima da se koncentriraju na studije.

Više informacija možete pronaći na www.emiran.ba ili putem e-maila [email protected]

(STUDOMAT.ba)

Advertisements


Sviđa ti se objava? Podijeli je sa prijateljima!