Studentski smještaj u Sarajevu: Ponuda za studente

Emiran je savremeni gradski hotel koji funkcionira kao studentski dom i komercijalni hotel sa četiri zvjezdice. Emiran je smješten u sarajevskoj općini Novi Grad, u blizini aerodroma, najvažnijih prometnica i Univerziteta.


emiran smjestaj

Ovaj hotel je opremljen vrhunskom tehnologijom i kao takav je savršen za studente iz svih dijelova svijeta koji nastoje proširiti svoja akademska iskustva provodeći jedan dio akademskog života u Sarajevu.

Hotel se prostire na šest spratova, sa 90 elegantno opremljenih dvokrevetnih i 36 jednokrevetnih soba. Emiran također posjeduje i četiri luksuzna apartmana.

GLEDAJ STUDOMAT.TV

TVoj vodič kroz studentski život!

Cijena je prilagođena budžetima studenata i plaćanje se izvršava na mjesečnoj bazi, te uključuje smještaj i mjesečne troškove ( grijanje/klima i ostale režije, kablovska TV i WiFi), redovno održavanje prostorija (mijenjanje posteljine jednom ili više puta sedmično), kao i žetone za upotrebu samouslužnog vešeraja.

Emiran studentima nudi privatnost, bilo da je u pitanju učenje, pripremanje ispita ili pak čitanje za odmor. Mini čitaonica je locirana u tihom kutku hotela omogućavajući studentima da se koncentriraju na studije.

Više informacija možete pronaći na www.emiran.ba ili putem e-maila info@emiran.ba.

(STUDOMAT.ba)