Nagradna igra: Imena sretnih dobitnika mjesečne ulaznice za Termalnu rivijeru Sarajevo

Termalna rivijera Sarajevo i STUDOMAT organizovali su nagradnu igru u kojoj ste mogli osvojiti mjesečne ulaznice za Termalnu rivijeru Sarajevo.


04.08.2017. 14:36

Slučajnim kompjuterskim odabirom pomoću aplikacije na internet stranici random.org izvučeni su sljedeći sretni dobitnici:

  • Semir Smailbegović
  • Nadina Arnautović

Molimo sretne dobitnike da se jave na e-mail adresu marketing@hotel-hollywood.ba radi preuzimanja ulaznica.

O Termalnoj rivijeri Sarajevo

Na toplim izvorištima Ilidže razvijen je najveći termalni kompleks u ovom dijelu Europe. Na površini od 15 hektara, Termalna rivijera Ilidža svojim posjetiocima nudi prijatno opuštanje i aktivan odmor na unutrašnjim i vanjskim bazenima sa brojnim atraktivnim vodenim i animacijskim programima, te privlačnu prateću ponudu.

Termalna rivijera Ilidža je turističko-ugostiteljski objekat koji je počeo sa radom 2005.godine.Posjetiocima može ponuditi nešto u čemu do sada nisu imali priliku uživati na ovim prostorima. Ovaj jedinstven objekat u našoj državi je kompleks otvorenih i zatvorenih bazena i predstavlja prvu fazu Termi koje su izgrađene po svjetskim standardima. Više informacija na www.terme-ilidza.ba

(STUDOMAT.ba)


Sviđa ti se objava? Podijeli je sa prijateljima!

STUDOMAT
STUDOMAT je najveća internet zajednica studenata i mladih u regionu osnovana 2012. godine, namijenjena studentima i mladima u potrazi za informacijama o studiju i dodatnoj edukaciji, stipendijama, studentskim poslovima, smještaju i ostalim temama koje su interesantne studentima i mladima.