Plaćena praksa: Prijavite se za plaćeni razvojni program Steps To Success

Konkurs je otvoren za studente iz Bosne i Hercegovine, Srbije i Crne Gore.


naslovna

Kompanija NTS International raspisuje konkurs za plaćeni razvojni program pod nazivom Steps To Success. Program je namijenjen svim studentima završne godine fakulteta, diplomcima ili studentima master studija, koji žele da steknu praktično znanje u oblastima logistike i transporta, informacionih tehnologija i prodaje, značajno profesionalno iskustvo i obezbijede dobar početak karijere, kroz plaćenu obuku.

Konkurs je otvoren za studente iz Bosne i Hercegovine, Srbije i Crne Gore. Poželjne oblasti studiranja (ali ne i isključive) su saobraćaj, transport, logistika i komunikacije. Svi zainteresovani studenti svoje prijave za učešće u programu mogu popuniti na NTS veb sajtu ili putem sajta LinkedIn do 10. oktobra.

GLEDAJ STUDOMAT.TV

TVoj vodič kroz studentski život!

U daljem tekstu pročitajte utiske polaznika prvog programa Steps to Success Milice Perić, studenta četvrte godine Vojne akademije na smijeru Logistika u odbrani.

– Tokom studija čula sam različita iskustva svojih kolega kada je riječ o stručnoj praksi. Kao student treće godine osnovnih studija željela sam i sama da vidim kako zapravo funkcioniše poslovni, a pogotovo svijet transporta i logistike i da sve ono što sam do sada naučila na fakultetu primjenim u praksi. Kada sam vidjela da je otvoren konkurs za plaćeni program stručne prakse u kompaniji NTS      prijavila sam se i nakon procesa selekcije započela tromjesečni program prakse.

Fleksibilno radno vrijeme i mogućnost uklapanja sa mojim obavezama na fakultetu bili su od presudnog značaja da se odlučim baš za program Steps To Success.

Picture2

Kroz intenzivan rad sa mentorima, treninge i radionice upoznala sam se sa različitim poslovnim procesima naše kompanije i u potpunosti sam primjenila svoje teorijsko znanje u praksi. Prošla sam kroz procese razvojnog i prodajnog tima, tima tehničke podrške i administracije i upoznala se sa skoro svim aktivnostima koje su u nadležnosti samih sektora. Mentori su veoma posvećeni i sa njima je uživanje raditi jer je atmosfera veoma prijatna.

Razvila sam svoje i stekla nove vještine, a nakon same prakse pružila mi se mogućnost stalnog zaposlenja na jednoj od otvorenih pozicija u kompaniji.

Veoma sam zadovoljna i nosim pozitivne utiske. Svakom bih preporučila da dođe baš kod nas, jer pored toga što će steći nova znanja, upoznaće nove mlade i pozitivne ljude, voljne da pomognu i pokažu i koji će biti presrećni svakim vašim uspjehom.sta polaznici dobijaju 2

O kompaniji

NTS International je regionalna kompanija koja se bavi razvojem softverskih rešenja, po mjeri korisnika, za podršku upravljanju u transportu i logistici. Od 2006. godine posluje na tržištima Slovenije, Srbije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Hrvatske i Albanije. Do danas preko 2000 kompanija iz oblasti: međunarodnog i domaćeg transporta robe, distribucije i prodaje proizvoda, proizvodnje, trgovine, poljoprivrede, građevine, kurirskih službi, prevoza putnika, uslužnog i javnog sektora, turizma i dr. primjenjuju rješenja NTS kompanije.

Najvažniji resurs koji je uvijek na prvom mjestu su zaposleni, odnosno ljudi koji čine tim NTS-a. U kompaniji svakodnevno razmjenjujemo znanja i iskustva, težeći timskom radu.

NTS tim čini više od 50 zaposlenih koji posluju u Ljubljani, Beogradu, Banjaluci, Podgorici i Tirani. To su planersko-projektantski, razvojni, konsultantski, tehnički i menadžerski timovi, koji svojim idejama, znanjem i iskustvom unapređuju svakodnevno poslovanje kompanije. Brojna međunarodna priznanja i zajednički rezultati posledica su posvećenosti i zajedništva i naša su osnovna pokretačka snaga.

Kako se prijaviti?

Svoje prijave možete ispuniti na NTS web stranici ili LinkedIn profilu.