Septembar kuca na vrata: Borba sa ispitima se nastavlja!

Ispite ostavljamo za septembarski ispitni rok jer smo tada mudriji i pametniji. Septembar se bliži, skripte se prave, markeri se oštre i krećemo u napad na ispite.


U kratkoj priči, fotografiji, videu ili crtežu nam pokažite kako “preživljavate” ispitni rok i kako se borite sa ispitima. Fotografišite svoje radne stolove, kutke za učenje, opišite raju sa kojom zajedno pobjeđujete ispite, budite kreativni i zabavite se i za vrijeme ispitnog roka. Najkreativniji će dobiti nagradu koja će im pomoći da izdrže predavanja, vježbe i kolokvije – do narednog ispitnog roka!

Sve radove nam možete slati u poruci na Facebooku ili Instagramu ili na e-mail info@studomat.ba. Napišite nam vaše ime, odakle dolazite i sve ostale informacije za koje smatrate da su bitne za vaš kreativni rad.

Vaše sjajne i kreativne radove nam šaljite do 30.09.2018. godine

(STUDOMAT.ba)


Sviđa ti se objava? Podijeli je sa prijateljima!

STUDOMAT

STUDOMAT je najveća internet zajednica studenata i mladih u regionu osnovana 2012. godine, namijenjena studentima i mladima u potrazi za informacijama o studiju i dodatnoj edukaciji, stipendijama, studentskim poslovima, smještaju i ostalim temama koje su interesantne studentima i mladima.
X