Provedite ljetni semestar 2021. godine u Španiji

 Provedite ljetni semestar 2021. godine u Španiji

U okviru Erasmus+ programa otvoren je konkurs za međunarodnu kreditnu mobilnost na partnerski Univerzitet Balearskih Ostrva za 6 studenata.

Studenti osnovnih i master studija Univerziteta u Sarajevu mogu se prijaviti na konkurs. Broj otvorenih mjesta za mobilnost studenata uz stipendiju je 6. Stipendija pokriva troškove puta, u iznosu od 275 € i mjesečne prihode studenata od 850 €.

U ponuđene studijske oblasti spadaju: jezici, društvene nauke, business i administracija, ICTS i inženjering. Studenti su za prijavu dužni priložiti: nominacijsko pismo, izjavu o prethodnoj mobilnosti, ugovor o učenju, prepis ocjena, dokaz o poznavanju stranog jezika nivo B1 za engleski ili španski jezik, sken pasoša i CV.

Rok za prijavu je do 26. oktobra 2020. godine, a sve detaljnije informacije pročitajte ovdje.

Ajla B.

Ajla B.

Studentica sam Pravnog fakulteta Univerziteta u Sarajevu. Svestrana osoba, a pored prava posebice se interesujem za književnost. Pišem, a moji radovi su nagrađivani, te objavljeni u nekoliko zbornika i časopisa. Zaljubljenik sam u svaki vid umjetnosti, a lično smatram da je "umjetnost - sve što nas okružuje".

Možda te i ovo zanima?