Pridružite se drugom BIZOO Startup Safariju

Drugi BIZOO Startup Safari - Design Edition, tokom kojeg će se 12 odabranih dizajnera upoznati sa radom i vizijama 10 kompanija iz oblasti grafičkog dizajna, produkt dizajna i novih medija, održava se u periodu od 23. do 28. juna 2014. godine.


Foto: eKapija.ba
Foto: eKapija.ba

Drugi BIZOO Startup Safari – Design Edition, tokom kojeg će se 12 odabranih dizajnera upoznati sa radom i vizijama 10 kompanija iz oblasti grafičkog dizajna, produkt dizajna i novih medija, održava se u periodu od 23. do 28. juna 2014. godine.

Advertisements

BIZOO Startup Safari je osmišljen kao serija posjeta koje će se održati u periodu od 23. do 28. juna 2014. godine kroz 5 gradova na području Bosne i Hercegovine.

BIZOO Startup Safari predstavlja interakciju i povezivanje mladih dizajnera i uspješnih kompanija sa područja čitave BiH. Tokom ovih posjeta kompanije će voditi i upoznati dizajnere sa vlastitim pričama koje su formirale njihov uspjeh, te će predstaviti svoje proizvode i modele poslovanja. Sa druge strane kreativci će predstaviti svoj način razmišljanja i ponuditi svoje konceptualne prijedloge kompanijama.

Advertisements

Ovo je drugi BIZOO Startup Safari u čijem su fokusu dizajneri, freelanceri i studenti koji se bave grafičkim i produkt dizajnom. Kao i do sada, svi troškovi za učesnike će biti pokriveni. BIZOO Startup Safari je omogućila velikodušna podrška američkog naroda putem Američke ambasade u Sarajevu.

Svi dizajneri i freelanceri koji su zainteresovani za ovu jedinstvenu poslovnu avanturu mogu se prijaviti preko web stranice www.safari.ba. Krajnji rok za prijavu je 16.06.2014. godine. Broj mjesta je ograničen, te stoga požurite i osigurajte svoje mjesto!

(eKapija.ba)