Poznati YouTuber isprobao tabletu protiv mamurluka: Evo konačne presude da li djeluje

U pitanju je tableta Myrkl, osmišljena da preventira mamurluk, a javnosti je predstavljena ovog ljeta.


bearded young man with headache and hangover lying on sofa after party
Foto: Envato

– Isprobavam ja da ne morate vi, rekao je poznati hrvatski influencer i YouTuber, Marko Vuletić, u svom novom TikTok videu posvećenome zanimljivom eksperimentu. Naime, isprobao je tabletu protiv mamurluka!

Advertisements

U pitanju je tableta Myrkl, osmišljena da preventira mamurluk, a javnosti je predstavljena ovog ljeta.

Obavezno popiti dva sata prije izlaska

Zanimljivost ove tablete je da njen pozitivan učinak na organizam može potrajati čak 12 sati, ali je najbitnije da se tableta popije dva sata prije unošenja alkohola u organizam. Na taj će način umanjiti simptome mamurluka razgrađujući alkohol već u probavnom traktu (crijevima) prije no što stigne do jetre.

@divamv

za sve partijane zove se myrkl✌🏼

♬ original sound – Marko Vuletić

Marko je tabletu isprobao i popio ju je na pravilan način – prije izlaska. Kako je napomenuo u videu, nije planirao paziti na unos alkohola što znači da ga je definitivno konzumirao.

Marko tvrdi da djeluje

Snimio se iduće jutro odmah nakon buđenja kako bi s ostatkom svojih pratitelja podijelio dojmove oko tablete protiv mamurluka. Kako tvrdi, tableta zaista djeluje!

Napomenuo je da se osjeća „jako dobro” nakon što se razbudio što znači da tableta zaista funkcioniše. Pratitelji u komentarima su bili znatiželjni pa su ga ispitivali gdje je tabletu uspio kupiti, a kako je napisao, pronašao ju je u najbližoj apoteci, piše MojFaks.