Netflix: Vraća se serija koju smo svi voljeli

Isti stari podrum, isti stari Formani, ali potpuno nova decenija. Netflix je u utorak predstavio prvi teaser za "That '90s Show".


f
Foto: Netflix / Scena iz trailera

Nova serija vraća stipse Kurtwooda Smitha i Debru Jo Rupp koji glume Reda i Kitty, a ovog puta kao baku i dedu sa novim komšijama koji naseljavaju podrum njihovog doma Point Place u Wisconsinu.

Advertisements

Uz Reda kao i uvijek – a Kitty jednako slatku – osnovna struktura “That ‘70s Show” ostaje uglavnom netaknuta, čak i ako su zvijezde Ashton Kutcher, Mila Kunis, Laura Prepon, Topher Grace i Wilmer Valderrama iz prve serije samo vidjeli smo u jednoj od deset epizoda.

Umjesto toga, “That ‘90s Show” prikazuje Callie Haverda kao unuku Leiu Forman, zajedno sa drugim nadolazećim zvijezdama Ashley Aufderheide, Maxwell Donovan, Mace Coronel, Reyn Doi, Sam Morelos i Andrea Anders.

Advertisements

U teaseru se prikazuje ohrabrujuća djeca kojoj Red govori da ne plešu prije nego što se uvuku u zadimljenu izmaglicu (neke stvari se nikada ne mijenjaju) i kasnije budu izbačene iz kuće – ali ne bez da dobiju ukusne kolače od Kitty.

Novu emisiju kreirali su kreatori „Showa 70-ih“ Bonnie i Terry Turner, ovoga puta sa njihovom kćerkom Lindsey Turner, zajedno sa izvršnim producentom Greggom Mettlerom.

“That ‘90s Show” premijerno će biti prikazan na Netflixu 19. januara 2023, prenosi radiosarajevo.ba.