Postanite dopisnik/ca portala STUDOMAT.ba

STUDOMAT, najveća internet zajednica studenata u regionu, poziva sve zainteresovane studente/ice i mlade da se uključe u rad portala i postanu dopisnici/ce portala STUDOMAT.ba.


studomat screen

Dopisnik/ca može izvještavati o dešavanjima i aktivnostima sa svog fakulteta i univerziteta, ali pratiti i informacije o stipendijama, konkursima i tematici koja je zanimljiva studentima i mladima.

Advertisements

Prijavu (motivaciono pismo i CV) potrebno je poslati na e-mail adresu info@studomat.ba sa naznakom “Dopisnik/ca portala”.

Rad dopisnika/ca u prvoj fazi je na volonterskoj osnovi, te vam otvara mogućnost stalnog angažmana u redakciji portala.

STUDOMAT vam omogućava da razvijete svoje vještine pisanja i novinarskog izveštavanja sa kojima će se upoznati internet javnost, te da steknete odlične reference koje će vam biti preporuka u budućim angažmanima. Za sve dodatne informacije kontaktirajte nas na info@studomat.ba.

Advertisements

O nama

STUDOMAT je najveća internet zajednica studenata u regionu. Portal je namijenjen studentima i mladima u potrazi za informacijama o studiju i dodatnoj edukaciji, pomoćnim materijalima za pripremu ispita, povremenom ili stalnom zaposlenju, stipendijama, smještaju itd.

Portal na Faceboku prati više od 136.000 fanova, dok je prema gemiusAudience statistikama za mjesec decembar 2015. godine, STUDOMAT na 19. mjestu najposjećenijih portala u Bosni i Hercegovini. Ovi rezultati još više dobijaju na značaju kad se uzme u obzir da je STUDOMAT tematski fokusiran portal posvećen studentima i mladima.

(STUDOMAT.ba)