fbpx

Kako rezervisati i kupiti avionsku kartu po što jeftinijim uvjetima

Ukoliko planirate putovati u isto vrijeme kada i svi ostali, očekujte da ćete kartu platiti nešto više. Tokom ljeta svi žele posjetiti Mediteran, tako da očekujte da će karte u tom periodu biti skuplje. Isto vrijedi i za vrijeme praznika. Preporuka je da budete što fleksibilniji s datumima posjeta nekoj destinaciji jer su cijene letova nakon većih praznika dosta niže.

Upoznaj regiju: Foča

Svjedoci smo da mnogi mladi maštaju o putovanjima ka dalekim destinacijama, a pravi neistraženi biseri se nalaze u našoj zemlji i regiji. Danas vam otkrivamo zašto trebate posjetiti Foču.

Prijavite se na trodnevni trening u Bukureštu

Priključite se programu treninga koji će se održati Bukureštu, Rumunija, od 21. do 25. novembra 2017. godine. Cilj kursa je da se nauči kako se pišu uspješne aplikacije. Događaju će prisustvovati predstavnici škola, univerziteta, javnih institucija, VET organizatori, NVO, kompanije itd.

Upoznaj regiju: Rijeka Crnojevića

Svjedoci smo da mnogi mladi maštaju o putovanjima ka dalekim destinacijama, a pravi neistraženi biseri se nalaze u našoj zemlji i regiji. Danas vam otkrivamo Rijeku Crnojevića u Crnoj Gori

12 neobičnih gradova svijeta [FOTO]

Svaki grad na Zemlji je jedinstven, ali neki su toliko neobični da je naprosto teško povjerovati da postoje. Predstavljamo vam neke od najčudnijih gradova na našoj planeti.