Otvorene prijave za BizIDEA Competition 2015

Studenti, nemojte samo sanjati o svom preduzeću! Napravite prvi korak i prijavite se na takmičenje za najbolju poslovnu ideju koje organizuje INTERA Tehnološki Park Mostar - BizIDEA Competition 2015.


Studenti, nemojte samo sanjati o svom preduzeću! Napravite prvi korak i prijavite se na takmičenje za najbolju poslovnu ideju koje organizuje INTERA Tehnološki Park Mostar – BizIDEA Competition 2015.

Advertisements

Naučite kako se piše poslovni plan i procijenite svoju poslovnu ideju, osvojite novčane nagrade pa čak i priliku za osnivanje vlastitog preduzeća.

Rok za prijavu ideje je 12.01.2015. godine.

BizIdea Competition se ove godine implementira u okviru projekta INTERA 13/04877 podržanog od Norveškog ministarstva vanjskih poslova, kojeg implementira Athene Prosjektledelse AS, te od GIZ-a.

Cilj takmičenja je probuditi preduzetnički duh među mladim, obrazovanim i perspektivnim ljudima i motivisati kreativne pojedince s inovativnim idejama da samostalno krenu u preduzetničke vode.

Ovo je takmičenje i edukacijskog karaktera, deset odabranih polufinalista će kroz stručne radionice svoje poslovne ideje pretvoriti u poslovni plan. Najbolja tri poslovna plana očekuju vrijedne novčane nagrade.

Advertisements

Aplikacijski obrazac kao i pravilnik kojim se uređuju uslovi pristupanja takmičenju, način i postupak odabira poslovnih planova možete pronaći u prilogu.

Prijave i eventualna pitanja slati na: meliha.leric@intera.ba i mateja.bosnjak@intera.ba

Kontakt telefon: 036 327 972

Prilozi:

(eKapija.ba)