“Odradio sam dvije sezone u Njemačkoj, uštedio i pokrenuo svoj posao u BiH”

Ranko je pokrenuo biznis u BiH, pogledajte čime se bavi.


Foto: Youtube screenshot
Foto: Youtube screenshot

Ranko Salihović, 39-godišnji poslastičar iz Tuzle ima zanimljivu priču. Kaže da se poslastičarstvom bavi 20 godina. U Tuzli je otvorio “Papi gelato” slastičarnu, a njegovi sladoledi su prepoznatljivog ukusa.

– Ja radim ručno rađeni sladoled. Dosta truda i vremena treba da bi se proizveo taj sladoled, započinje svoju priču Ranko.

Kaže da sve sladolede radi sa svježim voćem, a većina njegovih sladoleda su bez glutena, dok su pojedini i bez laktoze. Samim tim i osobe koje imaju intoleranciju na gluten i laktozu mogu konzumirati Rankov sladoled.

Više pogledajte u video-prilogu.

 


Sviđa ti se objava? Podijeli je sa prijateljima!