Obiđite 12 svjetski poznatih muzeja i galerija od kuće

Ostajanje kod kuće ne mora biti dosadno! Smjestite se u udobnost svog kreveta i razgledajte 12 najatraktivnijih muzeja širom svijeta, i sve zanimljive sadržaje koje oni nude. Provedite popodne u društvu klasika umjetnosti i historije.


ny

Prisiljeni smo ostati kod kuće. No, to nas ne mora spriječiti da uživamo u stvarima koje volimo. Budući da smo svi zajedno u ovome, mnoge ustanove i organizacije nude priliku da ih posjetite bez napuštanja udobnosti vlastitog kreveta. Ako nikada niste posjetili bilo koji od ovih 12 svjetski poznatih muzeja, sada imate savršenu priliku za šetnju njima i uzimanje vremena koliko vam treba za pregled svih slika, skulptura i drugih izložaka.

Google Arts and Culture udružili su se s nekoliko stotina muzeja i galerija širom svijeta kako bi svima donijeli virtualne obilaske i izložbe nekih od najpoznatijih svjetskih mjesta. Googleova zbirka uključuje takve kulturne divove kao što su Guggenheim muzej u New Yorku, muzej Van Gogh u Amsterdamu i Britanski muzej u Londonu.

Više informacija potražite naGoogle Arts And Culture

A mi izdvajamo samo nekoliko zanimljivih slika koje bi vas mogle primamiti.

Uffizi Gallery, Florence

Florence

Musée d’Orsay, Paris

pariz

Rijksmuseum, Amsterdam

amsterdam