Najava: Omladinski program BHR1 #356

Podsjećamo vas i pozivamo na slušanje jednog od rijetkih bh. radijskih programa namijenjenih mladima – Omladinskog programa BH radija1. Kao i svake sedmice, i prvih pet radnih dana novembra OP BHR1 vam nudi raznovrsne sadržaje, emisije u kojima se možete informirati, svašta zanimljivo čuti i naučiti, a neće izostati ni zabavni i opuštajući sadržaji...


Podsjećamo vas i pozivamo na slušanje jednog od rijetkih bh. radijskih programa namijenjenih mladima – Omladinskog programa BH radija1. Kao i svake sedmice, i prvih pet radnih dana novembra OP BHR1 vam nudi raznovrsne sadržaje, emisije u kojima se možete informirati, svašta zanimljivo čuti i naučiti, a neće izostati ni zabavni i opuštajući sadržaji…

Magazin Čuj BiH! je tu da vas informira o raznim interesantnim ljudima i dešavanjima koja su u proteklom periodu pratili novinari/ke Omladinskog. Gdje smo sve bili i s kojim zanimljivim sagovornicima razgovarali saznajte u ponedjeljak od 19.10h, a ako vam taj termin ne odgovara poslušajte reprizu, od 10 minuta iza ponoći.

BH Demo Liga vam redovno (svakog drugog utorka) prezentira radove autora i bendova sa domaće demo scene, informirajući vas o njihovim nastupima, festivalima i drugim novostima sa scene. Tu su i razgovori sa nekim od aktera iste, pa vas pozivamo da ne propustite prvo novembarsko izdanje BH Demo Lige (utorak, 04.11.)

U srijedu je na OP meniju novo izdanje kolažnog magazina Like&Share, sa novostima iz svijeta omladinske/pop kulture, zanimljivim gostima i pričama/prilozima koji promoviraju uspješne i kreativne mlade ljude i događaje koji prezentiraju njihov rad. Sa vama su, kao i inače u ovom terminu srijedom, Marina Golubović i Faris Šehović.

Nakon prošlosemičnog Slobodnog poligona OP koji je svojim kratkim pričama i omiljenom muzikom ukrasio gost-urednik Selvedin Avdić, ovog puta ćemo imati više govornih sadržaja, kao uostalom i inače četvrtkom. Slušat ćete zanimljiva promišljanja raznih pametnih ljudi (Oliver Frljić npr.) o raznim važnim temama, pa je i ovo emisija za preporuku, kako mladima, tako i starijoj i iskusnijoj publici…

Petak vam donosi novo izdanje jedne od naših muzičkih emisija.U RAM Show-u naš DJ Djoha vam prezentira neke od najvažnijih noviteta sa svjetske muzičke scene, kao i muziku koju niste smjeli propustiti čuti u bližoj ili daljoj prošlosti. Sadržaj koji podjednako dobro zvuči i u večernjem (19:10h) i u noćnom terminu (00:10h)

Toliko u najavi. Za više, i za potpuno iskustvo konzumacije najboljeg radijskog programa za mlade u BiH, pronađite nas na FM frekvencijama ili internetu (www.bhrt.ba) i slušajte…Srdačan pozdrav od OP ekipe!

OP 356 (03.11.-07.11.);satnica:

  • Pon: Čuj BiH! (19:10h-20:00h), repriza od 00:10h-01:00h
  • Uto: BH Demo Liga (19:10h-20:00h), repriza od 00:10h-01:00h
  • Sri: Like&Share (19:10h – 20.00h), repriza od 00:10h-01:00h
  • Čet: Slobodni poligon (19:10h-20:00h), repriza od 00:10h-01:00h
  • Pet: RAM Show (19:10 –20:00h), repriza od 00:10h-01:00h

(STUDOMAT.ba)