Nagradna igra: Osvojite besplatan jednomjesečni smještaj u Univerzitetskom hotelu Emiran

Univerzitetski hotel Emiran i portal STUDOMAT.ba organizuju nagradnu igru u kojoj možete osvojiti besplatan jednomjesečni smještaj u prvom studentskom hotelu u Sarajevu.


Besplatan jednomjesečni smještaj podrazumijeva korištenje jednokrevetne sobe u Univerzitetskom hotelu Emiran. Hotel se nalazi u sarajevskom naselju Nedžarići, izgrađen je na šest spratova, a ukupna investicija iznosila je između šest i sedam miliona KM.

Soba osim kreveta sadrži i radni stol za rad i učenje, ormar, TV i kablovsku televiziju, internet i WiFi, grijanje, ventilaciju, kartični sistem i zaštitu, te kupaonicu. U smještaj su uključeni Clean i Room service, tj. svakodnevno mijenjanje peškira, toalet papira, brisanje i dezinfekcija sobe i radnih površina. Posteljina se mijenja jednom sedmično, a po potrebi i češće. Studenti na raspolaganju na tri sprata imaju i biblioteke i čitaonice, gdje mogu u mirnom i ugodnom ambijentu spremati ispite. Više informacija o hotelu možete pronaći ovdje.

Dodatne nagrade

Pored besplatnog jednomjesečnog smještaja, Univerzitetski hotel Emiran i STUDOMAT.ba poklanjaju 10 kupona s kojima se ostvaruje dodatni popust od 5% za korištenje smještaja u hotelu u toku čitave akademske godine.

Ko ima pravo učešća u nagradnoj igri?

Pravo učešća u nagradnoj igri imaju brucoši koji su za vrijeme srednjoškolskog obrazovanja ostvarili prosjek ocjena najmanje 4.5, te studenti viših godina na univerzitetima u Kantonu Sarajevo koji u akademskoj 2015/2016. godini ne obnavljaju studijsku godinu.

Kako ostvariti učešće u nagradnoj igri?

Da biste ostvarili učešće u nagradnoj igri i osvojili besplatan jednomjesečni smještaj u Univerzitetskom hotelu Emiran ili kupon sa popustom, potrebno je da u Facebook komentarima ispod upišete “Univerzitetski hotel Emiran i STUDOMAT.ba me nagrađuju“.

Za učešće u nagradnoj igri potrebno je i “lajkati” Facebook stranice “University hotel Emiran” i STUDOMAT.ba portala.

Do kada traje nagradna igra?

Nagradna igra traje do 20.09.2014. godine do 23:59 sati. Imena sretnih dobitnika će biti objavljena na portalu STUDOMAT.ba. Sretni dobitnici će biti obavezni da dostaviti dokaze kako ispunjavaju pravila ove nagradne igre.

(STUDOMAT.ba)


Sviđa ti se objava? Podijeli je sa prijateljima!

STUDOMAT

STUDOMAT je najveća internet zajednica studenata i mladih u regionu osnovana 2012. godine, namijenjena studentima i mladima u potrazi za informacijama o studiju i dodatnoj edukaciji, stipendijama, studentskim poslovima, smještaju i ostalim temama koje su interesantne studentima i mladima.
X