Microsoft BiH i STUDOMAT te nagrađuju učešćem na Microsoft NetWork 8 konferenciji

Microsoft BiH i STUDOMAT organizuju nagradnu igru u kojoj možete osvojiti besplatno učešće na Microsoft NetWork 8 konferenciji koja će se održati od 18. do 20. aprila u Neumu.


Kotizacija podrazumijeva besplatan prevoz na relaciji Sarajevo – Neum – Sarajevo, smještaj i učešće na Microsoft NetWork 8 konferenciji.

Advertisements

Kako ostvariti učešće u nagradnoj igri?

Da biste ostvarili učešće u nagradnoj igri i osvojili jednu od ukupne dvije kotizacije koje je obezbijedila kompanija Microsoft BiH, potrebno je da u Facebook komentarima ispod upišete “Microsoft BiH i STUDOMAT me nagrađuju učešćem na Microsoft NetWork 8 konferenciji.“.

Za učešće u nagradnoj igri potrebno je i “lajkati” Facebook stranice MSNetwork i STUDOMAT.

Nagradna igra traje do 10. aprila 2018. godine. Imena sretnih dobitnika će biti objavljena na portalu STUDOMAT.ba.

Advertisements

O konferenciji

Ove godine, učesnicima će biti ponuđena predavanja vezana za moderno poslovno okruženje, digitalnu transformaciju, aplikacije i infrastrukturu, podatke i vještačku inteligenciju, odnosno edukacijska rješenja i studije slučaja. Pored predavanja, učesnici će tokom prvog konferencijskog dana moći prisustvovati i tematskim radionicama.

Tematske cjeline na ovogodišnjoj konferenciji prate Microsoftovu globalnu strategiju, a imaju za cilj da partnerima i korisnicima Microsofta pokažu načine kako mogu unaprijediti svoje poslovanje korištenjem naprednih cloud-baziranih servisa. Sve informacije o MSNetWork 8 konferenciji pod sloganom MAKE IT cLOUD dostupne su na zvaničnoj web stranici konferencije www.msnetwork.ba putem koje se mogu izvršiti i prijave za učešće. Novosti o MS NetWork 8 možete pratiti i putem društvenih mreža: Facebook, Instagram ili Twitter#msnetwork8 i #makeitcloud

Predavanja će se odvijati u salama kongresnog centra Grand Hotela Neum, a zvanično otvaranje konferencije planirano je za 18. april 2018. godine.

(STUDOMAT.ba)