Održana “Domska šampionijada”: Studenti se takmičili, zabavljali i “dobili krila” za ispitne izazove

"Domska šampionijada" se tradicionalno održava svake godine, a ove godine više od stotinu studenata takmičilo se u tri discipline.


Domska samponijada 15

U organizaciji Udruženja studenata Studentskog centra, a u saradnji sa Javnom ustanovom Studentski centar Sarajevo, u Studentskom domu “Nedžarići” u Sarajevu je nedavno održana “Domska šampionijada”.

“Domska šampionijada” se tradicionalno održava svake godine, a ove godine više od stotinu studenata takmičilo se u tri discipline – futsalu, basketu i odbojci. Inače, ovaj događaj uvod je u veliki događaj – “Domsku centarijadu” koja je planirana za 25. juni ove godine i okupit će studente iz cijele Bosne i Hercegovine.

Red Bull Chill Zone

Osim u sportskim nadmetanjima, studenti su u sarajevskoj “Chill Zoni” uživali u osvježenjima, dobroj muzici i zabavi koju je za njih pripremio Red Bull. Ususret ljetu i ispitnim rokovima, studenti su se zabavljali, zagrijali moždane vijuge, a uz pomoć novog Summer Editiona sa egzotičnim okusom pitaje dobili i krila koja će im pomoći da savladaju sve studentske obaveze i ispitne izazove koji su pred njima.

Domska samponijada 1

Ništa manje zabavno nije bilo ni u tuzlanskim i mostarskim “Chill Zonama”, gdje su studenti uživali u osvježenjima, dobroj muzici i zabavi koju je za njih pripremio Red Bull. Kao i u Sarajevu, tuzlanski i mostarski studenti su se zabavljali, zagrijali moždane vijuge, i uživali u novom Summer Editionu sa egzotičnim okusom pitaje.

Chill Zone u Tuzli 1

Domska centarijada

Nakon “Domska šampionijade” na rasporedu je veliki događaj – “Domska centarijada” koja je planirana za 25. juni ove godine i okupit će studente iz cijele Bosne i Hercegovine.