Karte za “Baštu snova” po jedinstvenoj cijeni: U prodaju puštene early bird ulaznice za Garden of Dreams festival

Nešto više od tri mjeseca nas dijeli od drugog izdanja Garden of Dreams Festivala, a ljubitelji elektronskog zvuka će već od od danas moći kupti karte po povoljnijoj cijeni od 45 KM.


earlybird

Garden of Dreams čarolija se nastavlja, a drugo izdanje Garden of Dreams Festivala, koje će se održati od 12. do 14. juna u Sarajevu, obećava nezaboravan trodnevni provod uz velikane elektronske muzičke scene koji će zapaliti plesni podij, a publika će uz vruće ritmove elektronske muzike imati prilike plesati pod zvijezdama i suncem i to na magičnim lokacijama širom bh. prijestolnice.

Drugo izdanje GoD Festival potrudit će se nadmašiti prošlogodišnji uspjeh i potvrditi kvalitet koji su prepoznali svi umjetnici i fanovi elektronske muzike, ali i Ambasador.hr koji je Graden of Dreams Festival prepoznao kao izuzetno kvalitetan projekat vrijedan pažnje, nominovavši ga za “Regionalni festival godine”.

Early Bird karte za drugi Garden of Dreams Festival dostupne su putem sistema kupikartu.ba, stoga požurite po karte kako bi osigurali svoje mesto u sarajevskoj bašti snova i bili dijelom najiščekivanijeg elektronskog spektakla.

Za više informacija posjetite Garden of Dreams profile na društvenim mrežama.