Kad online nastava krene po zlu: Profesor ženi ljubio grudi, učenici sve snimili

Kamera je na pauzi ostala slučajno uključena, a profesor se izvinio za svoj postupak.


profesor

Profesor katoličke škole u Kolumbiji Ruben Dario Parras snimljen je u neugodnoj situaciji tokom Zoom poziva sa svojim učenicima.

Advertisements

Naime, nakon online nastave Ruben je zaboravio isključiti kameru te se prepustio razmjeni nježnosti sa svojom suprugom. U jednom trenutku joj je podignuo majicu i počeo ljubiti grudi.

16-godišnji učenici su u nevjerici posmatrali što se događa, a neki su i snimili svog učitelja u kompromitirajućoj situaciji i snimka je ubrzo postala viralna na društvenim mrežama.

Profesor se kasnije izvinio učenicima.

Advertisements

 – Neke scene su snimljene kada je moja supruga došla da me pozdravi i postale su viralne na internetu. Naravno da je to moja greška, nisam znao da je kamera još uvijek uključena. Nisam to učinio namjerno, bilo je posve slučajno. Želim se ispričati ako sam nekoga uvrijedio, kazao je profesor, a direktorica Patricia Duran Céspedes pokrenula je istragu o ovom slučaju, prenosi Index.hr.

 – Ovo je ozbiljna stvar, učitelj se tijekom nastave ponašao neprimjereno, a situaciju su snimili neki učenici. Kasnije je video postao viralan na društvenim mrežama, kazala je.

Video je izazvao i lavinu komentara na internetu.

 – Ljudski je griješiti. Zaboravio je na kameru, a s obzirom na to da je kod kuće, može raditi štogod želi, jedan je od komentara.