JobFAIR ‘14: Nova prilika da iskoristite svoju šansu!

EESTEC LC Sarajevo, sada već tradicionalno, organizuje šesti po redu, Sajam zapošljavanja za studente i diplomce tehničko-tehnoloških fakulteta „JobFAIR '14 – Iskoristi svoju šansu!“. Sajam će se održati 10. i 11. novembra ove godine.


Student ste nekog od tehničko-tehnoloških fakulteta? Tražite posao ili praksu? Želite saznati šta poslodavac očekuje od vas i kako da se ponašate kada odete na intervju za posao? Ovo je prilika da na jednom mjestu dobijete sve informacije o zaposlenju, upoznate poslodavce i napravite korak naprijed ka tržištu rada.

Advertisements

EESTEC LC Sarajevo, sada već tradicionalno, organizuje šesti po redu, Sajam zapošljavanja za studente i diplomce tehničko-tehnoloških fakulteta „JobFAIR ‘14 – Iskoristi svoju šansu!“. Sajam će se održati 10. i 11. novembra ove godine.

– Dosadašnji trud i zalaganje naših volontera se zaista isplatio, o čemu svjedoče studenti koji su se zaposlili preko JobFAIR-a, veliki broj CV-eva u našoj CV bazi podataka, kao i zadovoljne kompanije koje su do sada bile dio JobFaIR-a. Sve to je razlog više da ove godine i vi budete dio JobFAIR-a, da posjetite Sajam i iskoristite svoju šansu, navode organizatori.

Advertisements

Za više informacija pratite zvaničnu internet stranicu: www.jobfair.ba, Facebook ili Twitter.

(STUDOMAT.ba)