Genijalno! Stol za ležanje na poslu: Totalno ga vidimo i na predavanjima

Nakon cjelodnevnog grbljenja na prastarim stolicama ili drvenim klupama, kralježnici prosječnog studenta treba masaža ili opuštanje u horizontali. A što kad bismo u horizontali mogli slušati predavanja?!


658stol lezanje naslovna

Nakon one gluposti koja promovira stajanje na radnome mjestu, napokon genijalan izum – stol za obavljanje svih bitnih poslova i obaveza u ležećem položaju. Tvrtka Altwork predstavila je svoj doprinos budućnosti – stol, stolica, ležaj… sve u jednom – Signature Altwork Station, prenosi mojfaks.com.

Stol, miš, kompjuter, tipkovnica i monitor – okruženi ste svime što vam treba, kažu iz tvrtke. Najveća prednost ovog izuma je što korisnicima postavlja u ležeći položaj. Tako će, tvrde dizajneri, zaposlenici biti bolje fokusirani na kompleksne zadatke, a samim time i produktivniji.

Kako napominju, beskrajno sjedene uzrokuje nervozu, a pogrbljenost i bolove u leđima da ne spominjemo!

Uz ovu stolicu vaš se mozak fokusira na posao. Samo se morate osloboditi nelagode od pomisli da će vam ekran pasti na lice, tvrdi novinar Mashablea koji je isprobao stol.

Oni kojima je neprihvatljivo da, nakon 8 sati provedenih u krevetu u ležećem položaju (iako je 8 sati spavanja studentima nedosanjani san), još barem toliko provedu u istom položaju na poslu, dizajneri su doskočili i omogućili podešavanje stolice tako da u njoj možete i sjediti.

(STUDOMAT.ba)