Genijalno: Profesor matematike autor je najbolje prvoaprilske šale [VIDEO]

Svi koji su pogledali video profesora matematike na Univerzitetu Biola u Kaliforniji proglasili su autorom najbolje prvoaprilske šale.


Profesor Matthew Weathers

Svi koji su pogledali video, profesora matematike na Univerzitetu Biola u Kaliforniji proglasili su autorom najbolje prvoaprilske šale.

Matthew Weathers oduševio je svoje studente, a potom i internet. Kreativni profesor šalu je izveo na predavanju. Na početku je sve ličilo na obično predavanje, ali ubrzo je Weathers “zaglavio” u videu koji je na projektoru prikazivao svojim studentima, prenosi portal Faktor.ba.

Profesor je video objavio na svom YouTube kanalu 2. aprila, a dosad ima skoro 10 miliona pregleda. Očito matematika može biti veoma zabavna, pogotovo uz kreativnog profesora.

(Faktor.ba)


Sviđa ti se objava? Podijeli je sa prijateljima!

STUDOMAT

STUDOMAT je najveća internet zajednica studenata i mladih u regionu osnovana 2012. godine, namijenjena studentima i mladima u potrazi za informacijama o studiju i dodatnoj edukaciji, stipendijama, studentskim poslovima, smještaju i ostalim temama koje su interesantne studentima i mladima.
X