Garden of Dreams poslastica: Ples iz snova na krovu Doma mladih

Novi Garden of Dreams dancefloor je ovaj put na krovu zgrade koja predstavlja kolijevku muzike u Sarajevu.


It's time to 𝗪𝗔𝗞𝗘 𝗨𝗣 & 𝗗𝗥𝗘𝗔𝗠 again. Naš i vaš novi 𝗗𝗔𝗡𝗖𝗘𝗙𝗟𝗢𝗢𝗥 je 𝗞𝗥𝗢𝗩 Doma mladih.

Advertisements

Dom mladih kao kolijevka muzike

Novi Garden of Dreams dancefloor je ovaj put na krovu zgrade koja predstavlja kolijevku muzike u Sarajevu. Ponosni na sve što smo uradili proteklih godina, odlučili smo ponovo izaći iz okvira i priuštiti našim gostima iskustvo za pamćenje.

Pogled i lokacija biće nešto potpuno novo za sve prisutne, a muzika nepogrešiva. Za potpuni muzički ugođaj na ovom eventu će biti postavljen Funktion One Evo 7 sound system koji garantuje najfiniji zvuk iz snova.

We are Back in your life, it's time to WAKE UP & DREAM again. 🪃 S Huma se vraćamo u centar Sarajeva, naš i vaš novi…

Posted by Garden of Dreams on Tuesday, 26 July 2022

Bonjasky x Kristijan Molnar

Za DJ pultom prava poslastica, back to back nastup Bonjasky i Kristijan Molnar. Dobro poznata kombinacija uvijek na visini zadatka nakon desetina nastupa priprema magično putovanje u svijet najfinijih traka elektronske muzike.

Advertisements

Uvod u magičnu noć pripao je sjajnoj mladoj ekipi, a čine je dvije dame Ena Smajić i Adnoir, te mušketir Luka Čikić.

Veliki interes publike

Ulaznice za ovaj događaj se prodaju jako brzo. Zbog specifične lokacije u prodaji je pušten ograničen broj ulaznica i trenutno ih je ostao mali broj na sistemu kupikartu.ba. Ako planirate biti na ovom događaju kupite svoju ulaznicu što prije.

Ulaznice dostupne i na novoj platformi NFT-TiX.com

Garden of Dreams je sklopio partnerstvo sa NFT-TiX za prodaju prvih NFT ulaznica u BiH. Tako će event Garden of Dreams w/ Bonjaski b2b Kristijan Molnar biti prvi muzički događaj u BiH koji koristi blockchain tehnologiju za prodaju NFT ulaznica. Ograničena serija ulaznica za ovaj događaj će biti dosutpna na novoj platformi NFT-TiX.com.

NFT-TiX je platforma za prodaju ulaznica izgrađena na Ethereum blockchain-u. Njime upravljaju pametni ugovori (smart contracts), omogućavajući prodavcima ulaznica da se povežu sa kupcima direktno. Ovo je dio revolucionarne tehnologije koji pomaže industriji prodaje ulaznica da se jednom zauvijek riješi posrednika. NFT-TiX daje prednost fer cijenama, profitu za prodavce prilikom preprodaje ulaznica i ekskluzivnim pogodnostima za vlasnike ulaznica od strane organizatora događaja. Pored toga, NFT-TiX nudi dodatne pogodnosti vlasnicima NFT ulaznica u vidu decentralizovanog sadržaja.

Vidimo se na krovu Doma mladih 13. augusta, vrata otvaramo u 18.00 sati.