Garden of Dreams ponovo pred publikom: Jeste li spremni za 11 sati neprestane zabave?

Kako je prethodno i najavljeno, drugi Garden of Dreams Festival će se održati u novom terminu, a dok fanovi elektronske muzike nestrpljivo iščekuju august, zagrijavanje može početi uz novi GoD event, koji je zakazan za subotu - 13. juna, i to na mjestu koje je, čini se, alfa i omega dobrog provoda, a to je Teniski centar Una.


photo1

Garden of Dreams ekipa je još u martu otvorila novu sezonu, priredivši nezaboravnu noć ljubiteljima elektornskog zvuka ugostivši Eagles & Butterfliesa. Nakon toga je bio zakazan nastup Jimija Julesa, koji je, nažalost, zbog pandemije koronavirusa otkazan. No, iako su naljepši snovi u magičnoj sarajevskoj Bašti snova nakratko prekinuti, GoD tim se potrudio svim svojim fanovima olakšati ostanak kući, ali i nadoknadti otkazani event, vodeći ih na serijal magičnih, virtuelnih putovanja širom BiH, u okviru projekta Garden of Dreams presents BiH, koji se već pozicionirao kao ponosni čuvar kulturne i historijske baštine Bosne i Hercegovine. Međutim, došlo je vrijeme da Graden of Dreams ekipa nastavi tamo gdje je stala te ponovo, nakon tri mjeseca, napokon upriliči jedan GoD event pred svojom publikom.

photo3

– 13. juna otvaramo novo poglavlje u našim plesnim životima i to na mjestu na kojem smo zatvorili prvo izdanje Garden of Dreams Festivala prošle godine, a to je Teniski centar Una, poručuju organizatori.

 

After Affair, The Provincials, Fedja Knajdl, Calkins, Luka Čikić i Katze obećavaju elektronski spektakl, 11 sati nezaboravne zabave i najkvalitetnije muzike.

Ovaj GoD event, kao i oni koji nam predstoje, bit će svojevrsna uvertira za drugo izdanje Garden of Dreams Festivala, koje nas očekuje 15. i 16. augusta, i koje ove godine u Sarajevo dovodi neka od najaktuelnijih imena na svjetskoj elektronskoj sceni koja će zapaliti plesni podij, a publici donosi dva dana nezaboravne zabave uz vruće ritmove elektornske muzike te ples pod zvijezdama i suncem na bajkovitim lokacijama širom bh. prijestolnice.

Media 600x400px GoD 01

Pretprodajne ulaznice za nadolazeći Garden of Dreams event dostupne su online, putem sistema kupikartu.ba, kao i na svim prodajnim mjestima ovog sistema širom BiH, a karte će biti moguće kupiti i na ulazu u Teniski centar Una, na dan eventa. S obzirom na aktuelne mjere žaštite, broj ulaznica koje su puštene u prodaju je ograničen, stoga požurite kako bi osigurali svoje mesto u sarajevskoj Bašti snova i bili dijelom magije elektronskog zvuka koju samo Garden of Dreams može ponuditi.

Za više informacija posjetite Garden of Dreams profile na društvenim mrežama.

photo2