Zašto se upisati uz pomoć stručnjaka na besplatne studije u Sloveniji

Besplatne studije, bez prijemnih ispita, međunarodno priznata diploma, mogućnost studentskog rada i prvog radnog iskustva u EU, brojne studentske beneficije, sigurna budućnost u profesiji. Ako želite dobiti evropsko kvalitetno obrazovanje, Slovenija je pravi izbor za vas!


student 1556007322

Besplatne studije, bez prijemnih ispita, međunarodno priznata diploma, mogućnost studentskog rada i prvog radnog iskustva u EU, brojne studentske beneficije, sigurna budućnost u profesiji. Ako želite dobiti evropsko kvalitetno obrazovanje, Slovenija je pravi izbor za vas!

Šest slovenačkih univerziteta nudi vam oko 1500 studijskih programa u svim naučnim oblastima: društvenim, prirodnim, tehničkim, kao i interdisciplinarnim studijama koje objedinjuju više oblasti. Bez obzira da li želite da se upišete na višu školu, dodiplomske ili master studije, na visokoškolskim ustanovama ima mjesta za sve. Ove godine svi rokovi za podnošenje prijava su produženi, tako da ako ste bili u dilemi i niste se prijavili iz različitih razloga, sada imate priliku za to.

2tn

Koji su uslovi za upis na slovenačke univerzitete i zašto korisiti usluge 2TM?

Za uspješan upis na bilo koji fakultet u Sloveniji potrebno je da imate zahtijevani prosjek ocjena. Kako nema prijemnih ispita (osim na umjetničkim programima i na fakultetu za sport), fakulteti za raspisana mjesta biraju kandidate na osnovu njihovog prosjeka. Znanje slovenačkog jezika nije preduslov za upis, mada postoje određeni fakulteti na kojima ćete morati da predate sertifikat o znanju jezika na nivou B2 / C2. Nadalje, pored ocjena, prilikom prijave se morate pridržavati svih procedura, kao i dostaviti kompletnu dokumentaciju.

2TM je slovenačka agencija za obrazovanje sa sedištem u Ljubljani, u Sloveniji, sa dugogodišnjim profesionalnim iskustvom pri upisu stranih studenata na slovenačke univerzitete. Do sada se sa 2TM uspješno upisalo preko 350 kandidata.

Naše usluge koriste budući studenti i njihovi roditelji koji nemaju kompletan pregled ponude besplatnih studijskih programa u Sloveniji, ne znaju uslove za upis, rokove za prijavu i podnošenje dokumenata i što je najvažnije žele 100% siguran upis bez rizika.

Mi pojednostavljujemo upis. Povjerite nam vaš prosjek i provjerit ćemo sve opcije koje su vam na raspolaganju i gdje imate realne šanse za upis. Ako je potrebno, pronalazimo slične studije, a sve to radimo pažljivim planiranjem, analizama i individualnim pristupom, kako bismo vam osigurali upis na fakultet u Sloveniji.

Ne oklijevajte da koristite naše usluge – one su jednokratna investicija na putu ka evropskom obrazovanju i uspješnoj karijeri!

Rokovi za prijavu su u toku, tako da ne razmišljajte dugo!

Kontaktirajte nas već danas, pošaljite nam e-mail na: education@2tm.si, ispunite obrazac na našoj veb stranici www.2tm.sr ili nam se obratite putem Facebooka, a naši stručnjaci za obrazovanje uskoro će vam se javiti.

Investirajte u svoju budućnost, obezbedite sebi sigurno mesto na fakultetu u Sloveniji uz pomoć 2TM!