Fond “Dr Milan Jelić”: Preliminarna rang-lista studenata II i III ciklusa studija za 2015/2016.

Ministarstvo nauke i tehnologije RS, Fond "Dr Milan Jelić", objavilo je danas jučer preliminarnu rang-listu studenata drugog i trećeg ciklusa studija na univerzitetima u RS, BiH i univerzitetima u inostranstvu za dodjelu stipendija za akademsku 2015/2016. godinu.


fond dr milan jelic

Redovnim studentima drugog ciklusa studija na domaćim i inostranim univerzitetima, u ovom konkursnom roku, biće dodijeljeno ukupno osam stipendija od po 5.000,00 КM i pet stipendija studentima trećeg ciklusa studija u iznosima od po 10.000,00 КM.

Na prvi konkurs za dodjelu stipendija, koji je objavljen u novembru, pristiglo je ukupno 75  prijava studenata II i III ciklusa studija, od čega je 73 aplikacije zadovoljilo uslove konkursa.

Svi studenti koji su se prijavili na konkurs imaju pravo prigovora na preliminarnu rang-listu u roku od osam dana od objavljivanje iste, tj. do 28. januara 2016. godine. Prigovori se mogu podnijeti putem email adrese Fonda: fondmilanjelic@mnk.vladars.net ili putem pošte na adresu: Trg Republike Srpske br. 1, 78 000 Banja Luka.

Spiskovi, kao i više informacija dostupni na: www.fondmilanjelic.org

(STUDOMAT.ba)