Dok je dekan dijelio diplome studentima, na promociju su uletjeli – pelikani!

Kada su studenti Pepperdine Universityja u Kaliforniji htjeli da njihova promocija prođe najbolje moguće, na promociju su uletjeli, ni manje, ni više, nego agresivni pelikani.


Kad je tvoj fakultet smješten blizu Pacifičkog oceana, očekivano je da će ti pelikani uletjeti na promociju u jednom trenutku, bio je opis videa kojeg je objavio Youtube korisnik Grant Dillion, a kojeg je dosad pogledalo oko 300 hiljada ljudi.

Advertisements

Pelikani su sletjeli u gužvu ljudi, nakon čega ih je osiguranje htjelo udaljiti, ali podosta bezuspješno. Nakon nekog vremena ponovno su se počele dijeliti diplome, a čak tri zaštitara čuvalo je jednog nesretnog pelikana koji se htio približiti masi, prenosi mojfaks.com.

Ljudi su u komentarima bili podosta podvojeni – jedni su bili užasnuti, neki su predložili da nova maskota Pepperdine Universityja bude pelikan, dok su neki branili pelikane, komentirajući ‘agresivan’ pristup kojeg je osiguranje imalo prema njima.

Advertisements

Bio sam tamo zbog kćerine promocije i ovaj video je samo jedan mali dio njihove budalaštine… Bilo je stvarno zabavno, bio je komentar korisnika Michaela Schundlera.

(STUDOMAT.ba)