Buy My Face – studenti iznajmljuju lice za reklame

Britanski studenti, Ross Harper i Ed Moyse našli su se u finansijskoj stisci kao i, čini se, većina današnjih studenata, ali su se uspjeli iz nje pozitivno iščupati jer im je na pamet pala odlična ideja – iznajmljuju svoja lica za reklame!


Zbog studentskih dugova osmislili vrlo zanimljiv posao i uspjeli.

Advertisements

Ovo, doduše, nije ništa novo jer je već poznata jedna djevojka s Novog Zelanda koja iznajmljuje svoju stražnjicu za reklame te jedan Nijemac koji je za pristojnu svotu reklamu tetovirao na svoje lice.

Ross i Ed ipak nisu toliko ekstravagantni te će oni za određenu svotu reklamu tek nacrtati na svom licu i nositi je okolo neko vrijeme. Osim ovoga, neki oglašivači od njih traže da s reklamom na licu izvode svakojake ludorije, kao što je primjerice skakanje padobranom ili ronjenje u jako hladnoj vodi, prenosi mojfaks.com.

Advertisements

Studentski su im se dugovi, naime popeli na visokih 50,000 funti te su žučljivo tražili način kako da ih vrate. Preko ‘Buy My Face’ do sada su zaradili čak 30,000 funti.

Na prvoj reklami zaradili su svega jednu funtu, a danas po reklami znaju zaraditi i do čak 400 funti. Iako se ovo čini kao odličan posao kojim bi se neki mogli baviti i cijeli život, dečki kažu kako će se njime baviti samo dok ne skupe sav novac i vrate studentske dugove.

 

(STUDOMAT.ba)